Szűkséges-e veszettség elleni védőoltás?
ma 17:37
Honnan tudod, hogy nem gazdás-e a kutya? Megnézte valaki, hogy van-e chipje?
Egyébként Budapesten, a sűrűn lakott városrészekben kevésbé valószínű a veszettség, mint vidéki falvakban, vagy erdős környezetben lévő lakóhelyeknél, ahol a kutyák simán találkozhatnak akár veszett rókával.
Előzőnek igaza van. Amúgy jó lenne befogatni azt a kutyát, akár van gazdája akár nem.
Amúgy csak érdekességképpen írom, de én a saját két szememmel láttam már rókát budapesti parkolóban, az emeletes házak között futkározni.(22. ker volt) A rókát végül befogták, azt nem tudom, hogy veszett volt-e...
Patkánytól is nagy valószínűséggel elkaphatja egy kutya. Azok meg hemzsegnek sajnos még a városokban is!
Kérdező, menj a háziorvosodhoz, mondd el mi történt, ő majd eldönti a továbbiakat!
Fotózd le, és tedd fel facebookra, jófogásra! Gondolom létezik németjuhász fajtamentés is, most gyorsban ezt találtam, lehet nekik is szólni, mit tudnak tanácsolni!
Nem élhet egész életében az utcán a kutya, és ugye nem akarod, hogy a gyepin végezze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!