Miért fekszik kakiba, és mit tegyek?
Figyelt kérdés
A kutyámat ha elviszem sétálni állandóan belefekszik a kutyagumiba, és láthatóan élvezi. Most is elvittem is tiszta sz.r lett a szőre, ezért megkelett fűrdetnem. Mitől csinálhatja ezt, és hogy oldhatnám meg h erről leszokjon?? Ha így folytaja többet nemviszem el sétálni2010. jún. 10. 15:53
1/18 anonim 

válasza:

Meg van nevelve a kutyád? Én annyit mondok ha néha eszébe jut ilyesmi hogy "nem szabad" aztán el van intézve.
2/18 anonim 

válasza:

:D
a mienk is ezt csinálta, föleg macska szar érdekelte, de a tóparton a kedvence a rohadó hal volt.
3/18 anonim 

válasza:

szerintem a gazdájától tanulta xD
4/18 anonim 

válasza:

Ösztön! A saját szagát akarja elfedni más szagokkal hogy 'észrevétlen' legyen. Egyszerűen úgy szoktatod le róla, hogy nem engeded..
5/18 anonim 

válasza:

Én is láttam már, hogy 1x 2x csinálta a kutyám. Nagyon undorító. A párom azt mondta, hogy "dög fürdőzik" azt ő sem tudja, hogy miért csinálják, csak azt, hogy döglött tetembe hempergőzésről már hallott.
6/18 anonim 

válasza:

Az enyém is megcsinálta párszor, amikor elengedtem pórázról az erdőben. Pedig nevelve van, kutyasuli, sok mozgás stb. De ilyenkor se hall se lát. Az azért fontos, hogy utána hogy viselkedsz, én legutóbb nem szóltam hozzá, pórázt rá, irány haza, otthon el a slagot, de mindezt egyetlen szó nélkül. Utána se beszéltem hozzá és nem foglalkoztam vele fél napig. Ennek több hónapja, azóta nem csinálta. De nem tudom, mennyire volt hatásos, az majd legközelebb derül ki.
7/18 anonim válasza:
Azért csinál ilyet hogy átvegye a szagát NEM VICCELEK enyém az döglött halba szokott fentrengeni :D
8/18 anonim válasza:
A mi kutyánk is folyton ezt csinálta....Ne lehetett róla leszoktatni.Mi miután ilyet csinált megbüntettük,veszekedéssel vagy esetleg kapott bottal.Egy idő után megszokja h következménnyel jár és nem fogja csinálni.Máshogy nem lehet leszoktatni róla,lehet kicsit durva,de ez van!!! :)
9/18 anonim 

válasza:

szerintem viszket a bőre , legalábbis az orvos ezt mondta nekem mikor az én kutyámmal voltak ilyen gondok.
Fürdesd meg s néha nézd át a szőrét!
10/18 anonim válasza:
na,enyém ugyanezt csinálja...Állandóan szarosan jövök vele haza :D egyém labrador...viszont nem válogat,ami szar,vagy ami büdös abba belehempereg xd és nagyon élvezi :Dxd
szerintem a saját szagát álcázza.valami régi vadászösztön lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!