Ha nem viszi el senki a kiskutyákat, de pénz sincs ellátni őket akkor?
Egyrészt a kutya nem szűznemzéssel szaporodik. Ivarzási időszakban a nőstényhez nem kell kan kutyát vinni - úgy nem lesz kiskutya.
Akinek a kiskutyákat etetni nincs pénze minden évben, egyszer legyen pénze ivartalaníttatni! Akinek erre sincs pénze, az NE tartson kutyát!
Van a közelben állat menhely ?
Ha van akkor oda kell elvinni a kutyusokat , ott gondoskodnak róluk és gazdit is találnak nekik .
Ha nem is költ a kicsikre, de nyilván macera a létük. Akit ennyire nem érdekel a saját kutyája, annak már ez is hatalmas "áldozat" hogy ad nekik maradékot - legalábbis ő annak érzi. Remélem azért nem fogja megölni a kölyköket.
Nem is értem miért van kutyája az ilyennek.
A teendőket leírták többen is, ha ő is tudja mi lenne a dolga, de mégsem teszi meg, akkor nem tudsz mit csinálni sajnos
Szegény kutyák!
Attól tartok, az lesz amit a 10. válaszoló írt... :(
Ha lehetetlen, akkor mit fognak csinálna, ha ez félévente megismétlődik???
Egyébként állatvédő szervezeteknek is megpróbálhatsz szólni, hogy oltatlan kutyákat tart stb. Hátha valaki megpróbál intézni valamit.
...és ezek az emberek szívbaj nélkül csapják agyon a szaporulatokat mert ez az élet rendje...setét középkori állapot.
Nekem rengeteg vitám volt ez ügyben még családtagokkal aztán egy ilyen alkalommal mikor nagyon begorombultam odavágtam: a jóistennel hogy számol el hogy ennyi élet szárad a lelkén???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!