Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lett valami baja a kutyának?...

Lett valami baja a kutyának? (többi lent) FONTOS!

Figyelt kérdés

Szóval azt történt, hogy a kutyám odarakta a farkát a becsukódó ajtó elé és odacsípte :S Nem tudta kiszedni, gyors odarohantam és kinyitottam az ajtót. Nyüszítve elrohant onnan a kocsi alá. 2 perc múlva előjött, nem úgy tűnt mint akinek baja van. Attól még, hogy nem fáj neki lehet maradandó károsodása (mármint a farkának)? :S A farok "eltörhet"?

A válaszokat előre is köszönöm.

És légyszi komoly válaszokat! :S Ja és nem a nemiszervére gondoltam...!!!!

2010. jún. 10. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
eltörhet, mert van benne csont, de az látszana. hát ha nem tűnik föl hogy fáj neki vagy ha megfogjátok akkor reagál-e úgy hogy nyűszít vagy vmi más akkor állatorvos, de szerintem nem lett baja ha olyan jól volt. meg ha eltörik azon látszik.
2010. jún. 10. 14:57
 2/5 A kérdező kommentje:
hát elejébe egy kicsit "lelógott" a hátsó része a farkának de attól tudta mozgatni.
2010. jún. 10. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ha nemtúl erősen csapta oda nemlehet nagy baja. ellenkező esetben vigyétek el állatorvoshoz mindenképp!
2010. jún. 10. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:

épphogy csak odacsukta :)

úgy látszik nincs semmi baja :)

most megnéztem és boldog volt :D csóválta a farkincáját xd

köszi a válaszokat!

2010. jún. 10. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha kicsit lóg egy része, akkor valószínűleg eltörött. Komoly baja nem lesz tőle, de nem lesz újra egyenes, ami nem tesz jót az egyensúlyérzékének.
2010. jún. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!