Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás utáni hüvelyfoly...

Ivartalanítás utáni hüvelyfolyás! Aggódhatok megint?

Figyelt kérdés

7 éves szukámat 2 hete ivartalanították, gennyes méhgyulladással rohantunk az orvoshoz. Minden rendben volt, a műtét remekül sikerült, a sebe szépen gyógyul. Gázzal altatták, a műtét másnapján már jól evett, ivott, alig volt kótyagos.

A ma hajnali séta után észrevettem, hogy a hüvelyéből szivárog egy kevéske fehéres, kissé ragacsos váladék. A pérája nem duzzadt, ugyanolyan mint amikor két tüzelés között volt.

A kedve jó, aktív, nem kókadt, betegségnek semmi jelét nem adja.

Az orvosunk csak délután rendel, mindenképp elviszem, csak kíváncsi vagyok, más is tapasztalt-e már ilyet a kutyájánál.

Kezdhetek aggódni?

Az orvos tökéletesen megbízható, hozzá járunk a kutyám kiskora óta.

2018. márc. 19. 04:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálunk is. Szerintem ne aggódj! Én is fogtam a fejem, hogy most akkor mi van, részben ezért lett ivartalanítva erre hiába a friss műtét most ugyanez van. Nála ez időnként vissza vissza tér de csak pár napra aztán elmúlik magától. A dokid mit mondott?
2018. márc. 20. 06:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Lett egy kis gyulladás a hüvelyében, semmi komolyabb szerencsére. Kimosta betadinos oldattal és felírt antibiotikumot, pénteken megyünk vissza kontrollra.

Első szukám, már a hajamat tépem miatta. :) Ennyit nem aggódtam életemben.

2018. márc. 20. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
:) :) Ismerős. Készülj rá azért, hogy később visszatérhet. Mi is ugyanezt a kezelést kaptuk a dokinál különben, sőt nekünk otthon is kellett így kezelni.
2018. márc. 20. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!