Mitt tegyek, a szüleim kínozzak a kutyáinkat!?
Az a helyzett hogy anyámék ,,azt hiszik" nagyon jót tesznek azzal ha mindent megengednek a kutyáknak. Itt egy pár példa: ha esznek valamit az asztalnál , oda megy a kutya , kicsit kuncog és máris adnak neki. Naponta akár 40x is ki-be kérőznek. Mikor elmegyünk valahova , anyám 5 percig a kutyát nyugtatja, mikor haza jövünk 10 pecig ugatnak (vagy ha valaki jön hozzánk) , ekkor anyám ölbe veszi őket .... es sok hasonló.
Miért csinál mindent fordítva ? Ha elmondom neki mindezt fél napig veszekedik velem hogy ,,ő nem fogja kínozni , nem fogja ugy nevelni AHOGY LEVAN ÍRVA , hisz engem se ugy nevel , bele is halnék ha ugy nevelne.
Ugy megoldás ha en NORMÁLISAN fogom nevelni , engem falkavezérnek fognak látni ?
Nem is értem hogy lehet ilyen Anyám...mikor ő a nagy állatvédő
Bár minden kutyát így "kínoznának"...
Anyádék elkényeztetik a kutyát. Ennyi! Majd ha lesz saját kutyád, te úgy neveled ahogy akarod. És ja, falkavezér leszel.... :D
De ez szerintem nagyon nikncs igy jól🙁🤔
Ha a kutyáknak nincs kedvük felállni egyszerűen ránk morognak ?!?! ( kistestű kutyusok)
Igen , ezt is tudom :((
Brit care tápot kapnak...de ők igyis adnak nekik mást is (nem sokat ...de akkor is)
Már 4 évesek .
Az egyik Csivava másik Bichon
Nem kínozzák éppen, de remekül elcseszték a nevelésüket.
A nem nekivaló kaják pedig nem tesznek jót nekik. Legalább ezt értenék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!