Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyáknál mennyi ideig tart a...

Kutyáknál mennyi ideig tart a párosodás?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból kérdezem,ivartalanított kutyám van :)
2010. jún. 10. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
kb 10 percig vannak összeragadva
2010. jún. 10. 09:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam volna,hogy olyan sokáig!És előtte már bele is engedi és úgy ragadnak össze vagy nekik is a végén van? És ha már sikerült neki betenni akkor szét sem tudnánk szedni őket?
2010. jún. 10. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Az összeragadás a párosodás (az ejakuláció) után van. Nem is szabad szétszedni őket, mert akkor sérülhet a szuka hüvelye. Ha nagyon megijednek, akkor elengedik egymást, de nem tesz jót nekik.
2010. jún. 10. 09:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem!Köszike a válaszokat!Csak még annyit akkor,hogy az mennyi idő amíg ejakulál?Szóval nekik is kell egy kis idő,mint nekünk vagy náluk úgy van,hogy beteszik és már jön is?És cicáknál is így működik?
2010. jún. 10. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Arra elég neki fél perc. Az állatvilágban gyorsnak kell lenni,hiszen az a célja egy kannak, hogy minél többet örökítsen.
2010. jún. 10. 09:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2010. jún. 10. 09:58
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
10 perc?? Maximum mesterséges megtermékenyítésnél az állatorvosnál! A minimum 25-30 perc, de már fedeztettem úgy, hogy 1 óráig voltak összeragadva.
2010. jún. 10. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor ez fajtától függ, én a leghosszabb amit láttam 15 perc volt. Nagy és óriástestű kutyáknál.
2010. jún. 10. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Óriás snaci kanom sok szukát fedezett, 15-20 perc volt az összeragadás maximum. De vannak rövid, és egész hosszú idők is.
2010. jún. 10. 14:13
 10/10 Akiteki ***** válasza:

Még sosem úsztuk meg 30 perc alatt. Volt 45 perces fedezésünk is. Ráadásul a husky ordít közben, ahogy a torkán kifér.

1 éve pont az állatorvos rendelőjének kertjében esett meg az eset, amíg a szemszűrésre vártunk. Égett a pofám, mindenki engem nézett. De elég volt annyi, hogy csörgött a telefonom és felvettem. Máris megesett az eset. :)

2010. jún. 11. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!