Hogy tanítsa meg neki a láb melletti sétát?
Figyelt kérdés
3 éves német juhász és sétáljon nagyon húz épp tudom tartani de ha jön egy kóbor kutya vagy macska vagy a járdán megyünk és a kerítésnél jön egy kutya úgy ekránt hogy csak na kutya suliba nem tudjuk vinni sajna hogy lehetne itthon megtanitani neki hogy minden körlülmények között láb méret sétáljon?2018. márc. 14. 16:13
1/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
De nem válik be mert ha megfordulok akkor elkezd kibújni a nyakörvből nem tudom miért vagy hogy mert pont jó ha szorosabra veszem akkor már nagyon szoros
2018. márc. 14. 18:33
4/5 anonim válasza:
A láb mellett tanításhoz először is legyen a kutya lemozgatva előbb, legyen viszonylag fáradt.
Taníthatod a fordulásos módszerrel, megállással, jutalomfalattal is pl.
Tegyél rá félfojtót, abból nem bújik ki, ha jól alkalmazod.
Amúgy a nj munkakutya. Nem tudom, a többi dolog hogy megy, ha a sima séta nem? Szüksége van szabad mozgásra, más kutyákkal játékra, és agyi lefárasztásra, feladatokra is.
Kutyasuliba miért nem tudod vinni? Egy alap tanfolyamot érdemes lenne legalább végigcsinálni vele.
5/5 A kérdező kommentje:
mert nagyon messzi van a legközelebbi kutyasuli van még mellete egy keverék kutya is vele tud játszani még futni szoktam vele nyáron meg nyáron meg ha esik a hó a zagyva itt van tőlunk 10 percre oda megyünk le elengedni visszajön.És hogy fárasszam le előtte?Szoktam tanitani parancsokra is ül fekszik pacsi hajol ugrik sántit ezeket tudja.
2018. márc. 14. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!