Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illik hozzám?

Milyen kutya illik hozzám?

Figyelt kérdés
Eddig elég sokat ültem a négy fal között és most szeretnék változtatni. Szeretek sportolni, kirándulni, mozogni. Rövid szőrű, nagy testű kutyát szeretnék, olyat aki szeret egyedül lenni, az irányítást tudja a saját "kezébe" venni, ugyanakkor a gazdijához is ragaszkodik. Barátkozó, hűséges tipust szeretnék. Ti milyen kutyákat tudtok javasolni amik ilyen tulajdonsággal (esetleg még mással) rendelkeznek?:)
2010. jún. 9. 21:39
1 2
 1/13 anonim válasza:
Német Juhász:)Labrador:)De vannak keverékkutyák is de gondolom fajtatisztát akarsz!a Golden Retriever nagyon hűséges kutya,szép és barátságos csak kicsit hosszabb a szőre!:D
2010. jún. 9. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy vizsla, de csak ha tényleg sokat futsz, kirándulsz. Az unalmat nem bírja. De leginkább egy szeretetéhes menhelyi kutyust javaslok, akinek az életét is megmentenéd.
2010. jún. 9. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Erdélyi kopó. Könnyen tanítható, mozgékony, nem ugat feleslegesen, barátságos, gyerekszerető, egyedül is jól elvan ha elmész otthonról, alszik.

Bár annyit megjegyeznék, hogy azért egyik kutya sem szeret egyedül lenni. Sokat kell foglalkozni velük, bármilyen kutyusról legyen is szó.

2010. jún. 9. 22:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen tudom, hogy nincs olyan kutya amivel ne kéne foglalkozni :) Nem is terveztem ilyet.
2010. jún. 9. 22:32
 5/13 anonim ***** válasza:

[link]

Egy gyönyörű szomorú sorsú kiskutya az illatosúton.

Kölyök még, nem nagyon hosszú a szőre, biztosan boldogan elkísérne bárhova, bármikor.

2010. jún. 10. 07:54
 6/13 anonim ***** válasza:

07:54

Jesszusom de édes:'(

Őt hozd ki tényleg! A menhelyes kutyák nagyon hálásak tudnak lenni. Ráadásul egy keverék kutyus általában ellenállóbb szervezettel rendelkezik, mint bármelyik tenyésztett fajtatiszta.

2010. jún. 10. 09:03
 7/13 anonim ***** válasza:

[link]

De itt is nézelődhetsz, tüneményes kutyák vannak:

[link]

[link]

Nem akarunk rábeszélni az öröbefogadásra, de én nagyon tudom javasolni!

2010. jún. 10. 09:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyon édes kutyusok :)
2010. jún. 10. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Csak azért írtam az Illatos úti kiskutyát, mert az ugye nem menhely. Ha betelik a létszám, akkor altatnak. Sok kölyökkutya van ott, de engem nagyon megfogott az a kis fehérke. Ha nem lenne 5 kutyám....

Meg ha nem laknék ilyen messze Pesttől....

2010. jún. 10. 15:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menhelyről hozz kutyust sokszor aranyosabbak mint a tenyésztőtől vett kutyák és nem is kell fizetni értük!:)
2010. jún. 21. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!