Tenyésztők, ti segí tenétek barátnak eladni ugyan olyan fajtájú szaporított kutyust, amilyet ti tenyésztetek?
Figyelt kérdés
Egyik barátom felkeresett, hogy kiskutyái fognak születni, de törzskönyv csináltatásáról szó sem lehet (törzskönyves, szűrt mindkét szülő, de nincs tenyésszemle meg kennelnév). Ő is jócskán hallott arról, hogy az állatvédők hogyan egzecíroztatják a szaporítókat (szerintem jogosan), ezért megkért, az én nevemmel, elérhetőségeimmel legyenek hirdetve a kiskutyák, nehogy kikezdjenek vele.
Ehhez nem igazán füllik a fogom, mert kezdenek elismerni a fajtámban, nem szeretném, ha szaporítással vádolnának, vagy ilyesmi... Szerintetek meghirdessem neki? Vagy hirdessem meg, és az ő nevében?
2010. jún. 9. 18:50
21/23 anonim 

válasza:

Mondom, hogy itt nálunk erre használják. Nem csak én, hanem több ember is. Az a gi- izé, így nem tudom, ha nem látom, :D nem tudom mi. Mielőtt rám fognád, hogy, mert gyerek vagyok, és nem értek hozá, vagy valami, 22 éves vagyok. Szabilcs megyei, és erre sokan használják ezt a szót, de nem, mint lehetőséget, hanem, mint baj, fennakadás, kavarodás...
22/23 anonim 

válasza:

gikszer, na, ezt még gyakorolnom kell. :D
23/23 anonim 

válasza:

szerintem hírdesd z ő nevével,és a te telefonszámoddal.És amikor hívnak, rögtön elmeséled milyen a kiskutya, de! nem a tiéd, hanem a barátodé, ott lehet megnézni.Ez a legegyszerűbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!