A kérdésem csak ennyi, Te felszeded a kutyakakít mikor sétáltatod a kutyád?
Még a végén azt hiszi az ember, hogy csak néhányan nem szedik össze a szart.
Itt az egyik keresztutcában egy hosszú telek mellé viszik szaratni a kutyákat. A maradékot a kóbor vagy reggel kiengedett kutyák termelik, és ez csak egy kisváros.
Egyszer szóbakerült közösségi megbeszélésen, a polgi csak széttárta a kezét mindkét témára, nem tudnak semmit tenni.
Na ezért nem szedik fel a szart, nincs retorzió.
Természetesen. Általában ugyan arra járunk, magammal csesznék ki a legjobban, ha otthagynám.
Erdőnél, szántóföldön, ilyesmi helyeken nem szedem fel.
Igen. A városban kb 50 emberből 3 szedi össze, köztük az egyik én vagyok.
Ennek ellenére folyton belelépek másik kutya termékébe, illetbe minden öregasszony meg kisgyerekes anyuka velem ordít.
közterületen igen, külterületen nem.
az utóbbi helyen azért sem, mert a kutyáimnak van egy jófej szokásuk, hogy a határban a földút mellett lévő magas fűbe kakilnak. Látni nem lehet és onnan kiszedni szinte lehetetlen :D
Utcán,lakott területen igen, hacsak nem úgy sikerül,pl nagy bokor alá,ahová nem igazán férek oda, egyszer egy ág kiszúrta a zacsit,amit nem vettem észre. Azóta ha bokor alá kakkant az ott marad :D
De arra van szoktatva,hogy séta elején végezze el a dolgát így sokszor már a ház előtt kinyomja a barna mackót :D
Erdőn-mezőn nem szedem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!