Hogyan tudom eldönteni egy kölyökkutyáról, hogy kan vagy szuka?
Egy összehasonlító kép sokat segítene.
Csak azért kéne, mert most kaptunk egy hat hetes kölyköt és a többiek nem hiszik el, hogy szuka.
Előre is köszi.
Ha a hasa közepe környékén van egy kis kiálló dudor :-) akkor fiú, ha a hasija sima, akkor lány.
Bocs, de nem tudtam értelmesebben leírni, képet meg lusta voltam keresni...
EMBEREK!
Kutyát válalsz,de megse tudod külömböztetni a nevét?
Mert ha még hörcsög lenne,de könyörgöm.
Tudod mi a külömbség a nő meg a férfi között,hogy külömbözteted meg a nemi szervét?
Na úgyan úgy tedd a kutyával is.
9 hetesen álltalában leszálnak a herék,de már most látszódik,hogy kan vagy szuka,sőt már akkor ahogy megszületik.
De nézzd csak:
Ez egy kan:
Ez pedig egy szuka:
De tölts fel egy képet a kutyusodról és megmondjuk mi neked.
"Utolso:Miert szenvednenek vele, ha fiatalabban hozzak el ? Bocsi, tudatlan vagyok"
8 hetes korban veszik el az anyjától , mert ilyenkor fontos dolgokat tanul a kutya játék közben.Pl. ha a kutya erősen harap játék közben , akkor ugye a tesvérei felvisítanak és ezzel tudja a kutya h fájdalmat okozott és nem csinálja tovább.Ha majd 4-5 hónaposan elkezd játszani a gazdájával , nem fogja tudni h mi az ami már fáj a gazdinak mert nem tanulta meg kicsiként , és utólag már jóval nehezebb belenevelni hogy ne legyen durva.
Nem vagyok hülye, én tudtam, hogy szuka, csak a tesóm barátnője okoskodott, hogy kan.
És arról, hogy túl erőset harap csak annyit, hogy nagyon nyugodt kutya, még játékból sem harap meg, csak ugrándozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!