Tacskó vagy Labrador? Egyáltalán legyen még egy?
Figyelt kérdés
Most jelenleg egy tacskónk van,de lehet hogy jó lenne még egy kutya hogy a mostani ne érezze magát egyedül. Nagyon szeretem a Tacskót és a Labradort is.Nagy kertünk van tehát tudnának játszani.A válaszokat előre is köszönöm.2018. márc. 3. 18:12
1/6 anonim válasza:
Miért érezné magát egyedül? Gondolom bent van veletek mivel kistestű és rövidszőrű, elégszer lefárasztjátok és sokat játszotok vele, nem hinném hogy egyedül érzi magát veletek a lakásban.
Van egy alapszabály: "Ha hozol egy unatkozó kutya mellé még egy kutya lesz két unatkozó kutyád." és ebben óriási igazság van. Ha a tacskód unatkozik és rá se szánjátok a megfelelő időt akkor ha hoztok egy kölyköt mellé mindkettő unatkozni és rombolni fog. A kertben pedig nem tudják magukat se kimozogni se kijátszani, sétálni kell vinni őket mert akármekkora szobád van te se futsz le benne gondolom öt km-ert naponta, pedig ha folyton futnál körbe-körbe előbb utóbb meglenne. :D
2/6 anonim válasza:
A kérdést olvasva pont az ugrott be, mint amit már leírtak. Két kutya nem elszórakoztatja egymást, mindketten feléd fordulnának! Nem, hacsak nincs két kutyára való szabadidőd, nem kell másik is, te kellesz (meg a bandázás séta idején)
3/6 anonim válasza:
Nekunk a tacskonk melle egy golden retriever lett ami majdnem ugyanaz mint a labrador. Nagyon szepen elvannak, a fiu(!) tacsko anyaskodott a kis goldin, terelgette, fegyelmezte, nagyon aranyosak egyutt. Mar voltak picikek is, sosem gondoltam volna, hogy ilyen szeoek tudnak lenni a tacsi goldie keverekek 😍😍
4/6 anonim válasza:
Utolsó, én a helyedben csendben maradtam volna és nem híresztelném még ezerrel hogy egy utolsó szaporító vagy aki felelőtlenül tölti a menhelyeket és másokat is erre buzdít...
6/6 anonim válasza:
Nekünk pulink van a tacsi mellett, meg egy komondor. Két pici jelez a nagy meg intézkedik. Tanyán lakunk és nagyon jó csapat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!