Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol keressek labrador keverék...

Hol keressek labrador keverék kölyköt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Meghalt a kutyánk pár hete. Anyukám teljesen bele van betegedve, megbeszéltük hogy lesz új kiskutya.

Viszont neki az a kikötése, hogy szigorúan labrador keveréket szeretne (fajta tiszta kutyát nem), kölyköt, hogy nálunk nőjön fel, kant szeretne és minél világosabb szőrűt (feketét nem)!

Tudtok tanácsot adni nekem hogy hol kereshetek ilyen kutyust? Nyilván vannak menhelyek, ahová el is fogok menni, illetve fogok érdeklődni, de ha ott nincs ilyen kutyus, akkor még milyen lehetőségeim vannak?

És szépen kérlek titeket hogy ne ítélkezzetek, amiért anyukámnak ilyen konkrét elképzelése van a kiskutyát illetően. Én azt szeretném hogy ha boldog lenne, és ha ilyen kiskutyát szeretne, akkor szeretnék neki ilyen kutyust keresni.

Köszönöm a válaszaitokat előre is!

2018. febr. 27. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Labrador fajtamentésnek nézz utána, van-e ilyen szervezet.
2018. febr. 27. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Így elsőnek ezt találtam: [link]
2018. febr. 27. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

gazditkeresek.hu oldalon szoktak lenni retriever jellegű kutyák. (Tudsz szűrve keresni az oldalon)

Valamint menhelyeken lehet még Labrador keverékeket találni. (A menhelyeknek is van honlapja általában...)

Nem biztos, hogy most rögtön találsz ilyen kölyköt, de idővel biztos felbukkan ilyen. (Kár, hogy a fekete nem jó, elég gyakori szín...)

2018. febr. 27. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. febr. 27. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ezek nagyobbak már kicsit,(igazából jobb is, nem kell szobatisztaságra nevelni stb...) de azért még kölykök és ingyen elvihetők...

[link]

Ezek valami labrador keverék kutyusok állítólag...

Szóval ilyen ingyen kutya oldalakon is lehet nézegetni.

Keverékét én biztos egy fillért se fizetnék ki, max. oltás árát, ha van neki...

Ha valakinek becsúszott egy alom, ilyen oldalakra is felszokta tenni és ingyen osztogatja őket...

[link]

Ezen az oldalon is szoktak fent lenni kutyák, de a kamu hirdetéseknek ne dőlj be! pl. a 2. ingyen elvihető kiskutyák...(Jellemzőjük, hogy sablon kép van fent és tört magyarsággal írnak és nincs rendes elérhetőség megadva. Erre ez spec nem igaz, de ha visszalapozol, ugyan ezt a hirdetést találod még jó párszor csak más városra címezve, ráadásul mindenféle fajtatiszta kölyök egyszerre "új otthont keres" :D)

Olyat nézz, aki nyilvánvalóan egy ember és lehetőleg van teló száma.

2018. febr. 28. 03:11
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Értem, hogy kölyköt mondtál, de azért gondoltam linkelem. Egy egyéves labrador az még szinte kölyök :)

2018. febr. 28. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!