Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám tudja hogy szeretem...

A kutyám tudja hogy szeretem őt? Azt hogy Ő szeret engem, honnan tudhatom?

Figyelt kérdés
2018. febr. 26. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha törődsz vele, sétáltok, minőségi időt töltötök együtt, akkor tudja, persze. Szokták mondani, hogy a kutya feltétel nélkül szeret. Sokat szoktam ezen gondolkodni, hogy ha esetleg beteg vagyok, és nem tudom annyit sétálni vinni, játszani vele, ő akkor sem tud rám haragudni, majd örül annak, ha megyünk újra, vagy ha kap egy finom falatot. Én egyébként leginkább abból látom, hogy szeret, hogy hallgat rám, követ, bújik hozzám, állandóan lesi a mozdulataimat. Van, hogy csak leül/lefekszik elém és bámul, olyan aranyos :D
2018. febr. 27. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudsz annyira bántani egy kutyát, hogy ne szeressen. Ahogy felettem is írták: feltétel nélkül szeret.
2018. febr. 27. 15:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Tehát akkor biztos hogy szeret engem :)

És tudja hogy én is őt :)

2018. febr. 27. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Én onnan tudom, hogy szeretnek a kutyusaim, hogy pl. az idegen emberekhez is bújnak, meg kérik a simit, de amikor oda jönnek hozzám, akkor egyszerűen a szemükben is látszik a szeretet. Alapesetben véve a kutyáim nem szeretik ha annyira szeretgetem őket, de mikor valami bajom van, vagy rossz kedvem, akkor olyan kis törődővé válik mindkettő. ^^

És ez szerintem fordítva is igaz. Vagyis, elég a kutyáim szemébe néznem ahhoz, hogy lássam, hogy hogyan viszonyulnak hozzám. Szerintem nekik is elég ennyi.

Meg ne felejtsük el, hogy mióta hozzánk kerültek a kutyáink, azóta folyton gondoskodunk róluk. Etetjük őket, sétáltatjuk, játszunk velük. :)

2018. márc. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!