Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Boxer kutyánál lehet használni...

Boxer kutyánál lehet használni furminátort?

Figyelt kérdés
Most simogató kesztyűt használok, de nem a legjobb. Elvileg ez aljszőrkiszedő fésű, viszont a boxernek nincsen. Csak fedő szőr eltávolítására lehet használni?
2010. jún. 8. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Labrador kutyán nagyszerűen működik! A korábban említett koppintással ellentétben a Furminátor nem tépi meg a fedő szőrt, így a csillógóan fényes lesz a fésülés után.

Drága, de érdemes beruházni rá!

Én sok fésűt, kaparót próbáltam, de ennyire egyik sem vált be.

2010. jún. 11. 09:59
 12/15 anonim válasza:
51%
Figyelj... Jó lessz a simogató kesztyü egy ideig, de mivel a boxereknek nincsen aljszőrük szerintem nem kell, sőt nem tudnád mire használni!
2010. jún. 11. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
szerintem meg a bolhaírtó fésű is ugyan olyan jó mint a fruminator, próbáld ki!
2010. jún. 11. 12:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Húú hát nem gondoltam,hogy még jön válasz! Köszönöm mindenkinek, most találtam egy külföldi oldalt (amazon) 8fontért, úgy gondolom ennyiért még megveszem, legfeljebb ha nem jön be, még akkor sem bukok rajta annyit. Így legalább kiderül, hogy ér-e valamit csak fedőszőr eltávolítására.
2010. jún. 11. 13:19
 15/15 Winner of Royal Hill ***** válasza:

Én nagyon ajánlanám a furminátort. 11ezer körül van a közepes méret és az bőven elég a boxerre. Mi német dogokat és francia bulldogot vedletünk vele. Sokféle vedletőeszközt kipróbáltam már,de ez páratlan!!!

Hidd el,ez megéri a befektetést! Egyszerűen FANTSZTIKUS!

2010. jún. 12. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!