Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baleset miatt lehet? Ha igen,...

Baleset miatt lehet? Ha igen, mit lehet vele kezdeni? Többi lent.

Figyelt kérdés
A kutyámnak volt még 1 hónapos korában egy balesete, hogy lezuhant 3-4 méter magasból (mielőtt jönnet az, hogy minek nekem kutya, és hogy milyen felelőtlen gazdi vagyok egyből vittem állatorvoshoz és biztosítottam, hogy többet ne essen le) szerencsére mostanra semmi baja(4 hónapos) de azóta álmaba mindig bepisil. Ez lehet a baleset oka, vagy csak még kicsi, és azért csinálja?

#kutya #baleset #bepisil_álmaba
2018. febr. 25. 07:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
És 1 hónaposan hogy volt nálad?
2018. febr. 25. 20:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocs félre kattintottam. Inkább az a baja, hogy 1 hónaposan nálad volt. Attól bepisilhet.
2018. febr. 25. 20:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom, siettem és nem vettem észre, hogy lemaradt az, hogy 1 hónapos és 2 hetes*.
2018. febr. 25. 20:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt csak néha csinálja vagy mindig? Ha csak néha, akkor lehet, hogy olyankor lejátszódik álmában a baleset és azért. De ha ez állandósul, akkor szerintem nézesd meg egy állatorvossal, mert ez így nem állapot.
2018. febr. 25. 23:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Állandóan. Ritka, ha nem pisil be.
2018. febr. 26. 09:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Tehát van egy szaporítós kutyád, amelyik még nálad sem lehetett volna (6 hetesen sem), leesett valahonnan, és csodálkozol ha lelki sérült? Eleve simán lehet, hogy genetikai is van benne (mivel szaporítós, semmit nem tudhatsz a genetikájáról). Volt egy súlyos traumája ami erre rárontott. Amit tehetsz: állatorvos (CT/MR vizsgálattal), keresni trénert aki foglalkozik ilyennel.
2018. febr. 26. 14:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom hány hetes korába került hozzám,mert szüleimt kaptam. De nem szaporítótól lett véve. Normálisan, tenyésztőtől. Tehát genetikailag semmi baja nem kéne, hogy legyen.
2018. febr. 26. 14:47
 8/11 A kérdező kommentje:
De én nem is erre vagyok kíváncsi, hogy a sok "okos" hogy oktat ki, hanem arra, hogy mi a tehendő. Biztos, hogy akkor több volt, mint 6 hét. Majd rákérdezek édesapámnál.Köszönöm annak, aki hasznos tanáccsal látott el, kioktatás helyett.
2018. febr. 26. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Az 1 hónapos 2 hetes az pont 6 hetet jelent.
2018. febr. 26. 16:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem lett túl korán leválasztva az a lényeg. De amúgy nem igaz, mert 1 hónap és 2 hét már majdnem 1 év(szarkazmus mielőtt valaki nem értené)...
2018. febr. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!