Menyi idős kortól szokták a yorkikat kozmetikáztatni?
minek kozmetika?
leakarod nyírni a yorkiedat? akkor minek vettél?
kiakarod fésülni? hát kitudod és ha nem akármikor elviheted kozmetikushoz. leakarod vágatni a körmét? elviszed majd felnőtt korában kozmetikushoz de emigy tiszta felesleges pénzkidobás na m1. kis cofocskákat akarsz neki rakni??? bocs, de ezt nem értem.. mit akarsz vele kozmetikában?
Amikor már úgy érzed nem bírod kezelni.
Én nyírva szerettem csak télre szoktam hagyni megbundásodni, mikor jön a jó idő 2 havonta nyírás.
A nyírástól nem lesz kevésbé melege maximum előbb kap hőgutát.
Minek vettél ilyen kutyát,ha rögtön le akarod csupaszítani? Miért nem választottál rövid szőrű fajtát?
Ha nagy a szőre, vidd el. Bár szerintem ilyen pici kutyát még csak ollóval fognak kiigazítani, géppel nem. Azt mindenképpen érdemes elkezdeni már nagyon fiatalon, hogy vidd el kozmetikushoz ilyen szoktató foglalkozásokra. Ezek 20 percesek általában, ismerkedik a kutyus a környezettel, az eszközökkel, játszanak ott vele, közben fésülgetik, így jó élményei lesznek és később majd jobban tűri.
A sok hülyével meg ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!