Mivel tudnám rászoktatni a kutyámat, hogy megegye a száraztápot?
Nagyon válogatós, még sosem evett olyan jóízűen, mint ahogy a többi kutya szokott.. hiába főzök neki, hol megeszi, hol nem... vannak napok, amikor szinte alig eszik. Pedig amúgy nagyon aktív, rengeteget fut, játszik, jókedvű, de a kajával nme lehet motiválni..
Viszont, mivel ugye elég válogatós, nem is evett sokat, ezért le is van maradva a növésben. Gondoltam, veszek neki Orijen vagy Acana tápot, aminek magas a fehérjetartalma, mert még csak 1 hete múlt 1 éves, talán még nőhetne, hogy behozza a lemaradást, csakhát nem tudom, érdemes lenne-e..
pici kölyökkorában is prémium táppal igyekeztem etetni, de akkor nem volt nagy sikere..
Mit tanácsoltok, mit tegyek, hogy behozza a lemaradását növésben, amíg még nem késő?
köszi a tippeket, ki fogom próbálni, hátha bejön..
Viszont a falkavezérséggel nincs gondom, jópárszor eljátszottam már előtte, hogy én eszek a táljából, behúzott fülekkel ült le a sarokba és várta végig, míg elmegyek a kajától és engedélyt adok neki..óvatosan odamegy, egy kicsit eszik belőle(azt is nagyon finnyásan),aztán nézelődik, minden neszre felfigyel, lassabban eszik, mint egy macska..aztán egy idő után továbbáll :S
A másik meg, hogy szerintetek hányszor adjak neki egy nap? Most kétszer szoktam, reggel és este, de anyukám azt mondta, hogy elég neki egyszer, este..
ti mit gondoltok?
Szia!
A spánieles vagyok. Végül is igen, majdhogynem behozta a lemaradást a 3 hónap alatt, amíg a csontosodási időszak van, egy nagyon picit kisebb a súlya (10,5 kg most), de a lényeg sikerült, sose lesz kövér kutya, az biztos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!