Van rá esély hogy túlélje?
"Olvastam hogy volt akinek megműtötték a kutyust daganattal és másfél hónap múlva meghalt."
Sajnos, számít, hogy milyen stádiumban van a rák. Ha pl áttétes, a műtéttel sem lehet teljesen eltüntetni a betegséget.
Megnézték a tüdejét a kutyádnak?
Sajnos az állapotát mi csak korlátozottan ismerjük. Szerintem ülj le az állatorvossal és beszéljétek meg. A leleteket a konkrét állapotot ő látja.
Sajnos a műtét nem garancia semmire, de lehet, hogy még tudtok adni a kutyusnak néhány szép hónapot vagy évet, de ez csak a konkrét leletek ismeretében tippelhető meg.
csak azért kérdeztem, mert az én kutyámat most operálták rosszindulatú vesedaganattal
abban egyeztünk meg az orvossal, hogyha lát áttéteket, akkor nem fejezi be a műtétet, hanem továbbaltatja..., mert így nincs értelme, egyszerűen idők kérdése, mikor omlik össze a szervezete
tudom, hogy ilyenkor minden perc számít, de ezt szerintem akkor nektek is át kéne gondolnotok, az első a kutyus közérzete, addig amíg nem szenved, nincs gond, viszont ha már szenved...
Nalunk is azt mondtak,h nem tudnak mar rsjta segiteni. 10 cm daganat. 50 ezer huf szamla nelkul elment a Szt Istvan egyetem allatklinikajan.
Azota 3 napja csinaljuk csak a hidrogen peroxidos vizkurat es maris lathatoan javulas van. Eszik,szilard szeklet,jo kedv van. Ezt a you.ubon lattam egy orosz orvosprofesszor eloadasaban egy baratom tanacsara. Aki szinten issza mar kb fel eve es o is meggyogyult.
Gratulalok az allatorvosoknak. Semmit nem segitettek. Szamla nelkul vizsgalgattak. Majdnem tonkretettek az eletet a szemetsegukkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!