Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tunátok segíteni abban, hogy...

Tunátok segíteni abban, hogy mit tudnék adni az idős kutyámnak, hogy a hátsó lábai kevésbé remegjenek?

Figyelt kérdés
Azt is mondják,hogy ez már korral járó állapot,de ennek ellenére szeretnék neki segíteni,mert nagyon szeretem.
2018. febr. 23. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel elkoptak a porcok a csípőben, térdben. Emiatt gyulladás lehet az ízületekben. Orvoshoz elviszed és ő az állapotának megfelelő kezelést fog ajánlani.
2018. febr. 23. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én a 16 évesemnek Synoquin-t adok izületvédő.

Viszont a bal első lábára sántikált,remegett,nem lépett rá. Azzal elvittem orvoshoz,mert úgy véltem nem normális. Most gyulladás csökkentőt kap. Sajnos az első amit 10 napig szedett nem ért semmit. Most más félét kap, ma kapta a második adagot, úgy néz ki ez lehet jó lesz 6 napig kell kapni és folyamatos kontaktban vagyok a dokival.

Ha synoquint kipróbálod akkor 2-3 hét múlva kell,hogy láss egy minimális javulást,de ha nem javul akkor doki,mert valószínű gyulladás csökkentő fog kelleni.

2018. febr. 23. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!