Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tehetnék a gyakran összema...

Mit tehetnék a gyakran összemarakodó kutyáimmal?

Figyelt kérdés

Van két golden retrieverem,akik apa-fia. Az apa 7 eves,a fia márciusban lesz 1. A kevesebb összekapás reményében ivartalanítottuk az apát 3 hónapja. Nem rajtam,azaz a gazdin vesznek össze,hanem leggyakrabban játékból kerekedik marakodas,amelyet a kisebb goldi kezd. Erőteljes rájuk szólásnál az apa azonnal abbahagyja,de a kicsi folytatja tovább. Furcsálom,mert ő az ember-közelibb kettejük közül, míg az apa kutya inkább csak nekem "ugrik".

Gyakran vesznek össze játékokon,pedig elég sok van nekik. Ezt inkabb az apa kutya kezdi. Mikor elveszi a kicsitől a játékot,az egy méter távolságról ugatja. Mit tehetnék?

Igazából a rossz nevelés dologra nem gondolok,ugyanis mindkettő viselkedese ezen kívül kifogástalan.

2018. febr. 22. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Ivartalanítsd a másikat is.

Készíts ki egy vödör vizet, aztán ha balhéznak, öntsd rájuk. Én kétszer csináltam meg pár éve, azóta nem ugrottak egymásnak.

2018. febr. 22. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Pedig nevelési gond, ha a fiatal nem áll le első szóra. És az is, hogy nem tudod behozni azt a szabályt, hogy kerüljék az ilyen konfliktusokat.
2018. febr. 22. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
88%

Nevelési gond, ha a kicsi nem tiltható.

Kamasz, dúlnak benne a hormonok. Ivartalanítsd őt is.

2018. febr. 23. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:
A kisebbnek is ivartalanítás, ordíts rájuk és egy műanyag flakont amiben kövek vannak dobj közéjük, hogy kizökkentsd őket. Ne hagyj nekik veszekedési lehetőséget mint a labda és a kaja.
2018. febr. 24. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!