A kövér ember miért hízlalja el az állatát is?
Van egy barátnőm, hát eléggé elhízott.
A kuvasza 71 kg és csak hízik.
Alapesetben a kan kuvasz 50-60 kg, de azt szokták mondani, hogyha 60 alatt van az jó. 77 cm magasságú, ami megfelelő.
Mindig azt mondja, mert ilyen nagy fajta, ja persze. Nem vonja meg tőle a kaját. A kutyának meg már lógós a hasa.
Apám is elhízlalta mindig a macskákat, mert ő sem éhezik, az állat se éhezzen.
Most nem általánosítok, de sok esetben az állatuk is kövér.
"Most nem általánosítok, de sok esetben..."
:DD
Lehúztam 5 évet 35 kg plusszal. Sosem jöttem azzal, hogy hormonprobléma, meg genetika, stb. Egyszerűen szerettem zabálni (igen, csúnya szó, de ez van). A kutyáimat mégsem hízlaltam el soha, pedig bulldogom is volt abban az időben, azokat pedig aztán nem nehéz nem felhízlalni. De rosszul éreztem volna magam, ha hagyom, hogy ők is annyi túlsúlyt cipeljenek, mint én akkoriban. Szóval tényleg ne általánosíts.
Ez most jó kis veszekedős téma lesz sztem.
Ezért nem általánosítok, mert van más példa is.
De na... Pedig durekt szólt neki akitől vette, hogy ne hízlalja el, sokat érdeklődött a kutya után.
Rajtam is van meg bosegesen plusz, de kutyaim nem dagik, mitobb miota megvannak sokkal tobb figyelmet szentelek a mozgasnak, mert veluk szorakoztato a mozgas, igy elkezdtem fogyni igen erosen.
Amit irtal az eros alltalanositas, hisz nem egyetemes.
én is dagadt vagyok, de a kutyáim szép vékonyak és izmosak.
gondolom a barátnőd ezt a problémát nem látja olyan nagy problémának mint te látod. valószinűleg szerinte ez kevésbé fontos, minthogy a kutyája éhes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!