Hogyan lehet elhízást megállapítani egy kutyánál?
jól tapintható bordáknak kell lennie,szinte olyannak,hogy megtudd számolni egyesével.
Illetve a ha áttapogatott érzed,hogy ki áll a csipőcsontja avagy sem. Ha alig érezhető akkor van rajta plusz.
Illetve a horpaszát érzed akkor jó,ha nem akkor van rajta plusz.
Nem kell ennyi mindennel etetned. Vagy barfozz vele, vagy táp, de ne keverd a kettőt.A kutyák gyomra ezt nem bírja. A rizsre egyáltalán nincs szüksége. Amit meg a tenyésztő ajánlott, gondolom nem gagyi, hulladék, hanem olyan amiben minden ásványi anyag, vitamin és nyomelem megtalálható, 8gy zöldséget sem kell.
Ettől hízhat,hogy így adsz neki mindent.
Köszönöm a válaszokat! Igen, elég jó minőségű táp.
Én eredetileg csak táppal szerettem volna etetni, de van egy másik kutya, aki minden vacsorára kap húst (nem az én kutyám), és neki is adtak gyakran (annak ellenére, hogy kértem, ne tegyék). Így a tápot szinte már nem is eszi...ezért én is elkezdtem neki húst adni. Ennek a BARF-nak jobban utána fogok nézni! Lehet ez lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!