11 éves kertben élő kutyának mennyi sétára lenne szüksége?
Az én kutyám 10.5 éves, kertesházban lakunk, de ő saját akaratából benti kutya lett. A kertbe nem megy ki magától, ha kizárom, akkor se futkorászik, max ha én is kimegyek vele. Napi 3-4x sétáltatom, ebből csak 1 hosszú. Ilyenkor vagy 40+ percet sétálunk, vagy futunk 30-40 percet.
Ha nincs sok időd sétáltatásra, akkor futhatsz is a kutyáddal, ha ez mindkettőtöknek jó.
ez erősen függ a kutya kondiciójától.
a barátnőm pár éve menhelyről befogadott kutyájának pl 0 sétára van szüksége, mert szét vannak menve az izületei és igy is fájdalomcsillapitókon él.
én is kertesben élek, de én mindig napi 1x vittem a kutyákat sétálni és amig fiatalabbak voltak sokszor let ez a seta inkább biciklizés a mezőn, mostanában pedig futás a mezőn :)
ha már van kert, reggelente inkább labdázok, trükközök, engedelmesezek vagy agilityzem benne, délután pedig sétálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!