Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha nem lehet pitbullt tenyészt...

Ha nem lehet pitbullt tenyészteni miért van külön rovata az expreszen?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értem, mondjuk én nagyon szeretem a piteket, meg butaságnak tartom hogy nem lehet tenyészteni, de akkor is, nem félnek az emberek így hírdetni, mert van egy csomó hirdetés, vagy nem nagyon érdekli ez a rendőrséget?
2010. jún. 7. 19:40
 1/10 anonim válasza:

Hát, ez a kettő nem függ össze, drogot is lehet kapni, és az is illegális. A pitbullokkal semmi baj nem lenne, ha nem maffiózók nevelnék őket, hülyeségre és kutyaviadalra.

Barátnőmnek pitbullja van, vakvezető kutyának van kiképezve, soha nem bántott senkit. Szóval nagyon a gazdán múlik!

2010. jún. 7. 19:46
 2/10 A kérdező kommentje:
tudom, nekem is staffom van ami majdnem ugyan az, de ez azért fura hogy egy illegális "dolognak" van külön rovata, ok h a drog is illegális, de azt nem adod fel apróhirdetésbe, hogy kokaint árulsz :D
2010. jún. 7. 19:48
 3/10 clint ***** válasza:

a pitbullon kívül még a bandog is be van tiltva, de még amcsiban is és azt lehet látni ujsághirdetésben...

Igazából számtalan helyen látok pittbult akin látszik, hogy viadalokon volt anno... rendszerint menhelyes és a gazdája azt hiszi, hogy staffi. PEdig van külömbség, és az ilyenek sajnos a többi kutyával agresszivak...

2010. jún. 7. 19:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy már eltörölték a pit bull törvényt, azaz mostmár lehet tenyészteni. Szerintem a rendőröket ez hidegen hagyja. Amúgy nekem is szimpatikus a fajta.
2010. jún. 7. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Még nem törölték el a törvényt 2010.09.30-án törlik el.Hát amstaffal keverik nagyon sokan , de sztem ez érthető is mert nagyon hasonlítanak , a hatóságot meg nem érdeklik ezek a dolgok , mert ugye nem tk-sok ezek a kutyák , ha mennének is ellenőrzésre aztmondják h amstaff és kész , a rendőrök nem tudják megállapítani h az most melyik is a 2 fajta közül.(hozzáteszem hogy sok kutyás ember sem tudná megállapítani h melyik-melyik ha egymás mellé állítanák a 2 kutyát)
2010. jún. 7. 19:56
 6/10 Akiteki ***** válasza:

minden törvény annyit ér, amennyit betartanak belőle.

Ez az, amiből semmit.

2010. jún. 7. 20:19
 7/10 clint ***** válasza:

a pittbull kissé magasabb és nem olyan erős testalkatu mint a staffi... plusz általában hosszabbb vmivel az orra és a füle ha nincs levágva máshogy áll.... Nekem is staffim van és rengeteg olyan embert ismerek akiknek pittbulljuk van menhelyről, és a menhelyen staffit mondtak...

nézzétek a képeket:

[link]

[link]

lehet hogy rengeteg az olyan ami ugyanaz mint a staffi, de álltalában a viadalokon levő piteket meg lehet külömböztetni egy staffitől...

2010. jún. 7. 21:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Az igazi viadali pit kb 15-18 kg, a maiaknak semmi közük nincs már hozzá
2010. jún. 7. 21:11
 9/10 anonim ***** válasza:
rendőrség....
2010. jún. 7. 21:39
 10/10 clint ***** válasza:

Dehogyisnincs, kedves kérdező, pl romániában nem tiltott a viadal, és még kóborkutyába is akad egy-egy pitbull.

Nemrég akiket elkaptak itt magyarországon és elvették a kutyákat minden kutya 15 kg volt, és magasabb az átlag staffinál... az én staffim elég nagydarab, 50 dm marmagasság és 35 kg... ezek magasabbak voltak nála, láttam a menhelyen.

ÉS igy 15 kg!!!!

2010. jún. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!