Ha nem lehet pitbullt tenyészteni miért van külön rovata az expreszen?
Hát, ez a kettő nem függ össze, drogot is lehet kapni, és az is illegális. A pitbullokkal semmi baj nem lenne, ha nem maffiózók nevelnék őket, hülyeségre és kutyaviadalra.
Barátnőmnek pitbullja van, vakvezető kutyának van kiképezve, soha nem bántott senkit. Szóval nagyon a gazdán múlik!
a pitbullon kívül még a bandog is be van tiltva, de még amcsiban is és azt lehet látni ujsághirdetésben...
Igazából számtalan helyen látok pittbult akin látszik, hogy viadalokon volt anno... rendszerint menhelyes és a gazdája azt hiszi, hogy staffi. PEdig van külömbség, és az ilyenek sajnos a többi kutyával agresszivak...
minden törvény annyit ér, amennyit betartanak belőle.
Ez az, amiből semmit.
a pittbull kissé magasabb és nem olyan erős testalkatu mint a staffi... plusz általában hosszabbb vmivel az orra és a füle ha nincs levágva máshogy áll.... Nekem is staffim van és rengeteg olyan embert ismerek akiknek pittbulljuk van menhelyről, és a menhelyen staffit mondtak...
nézzétek a képeket:
lehet hogy rengeteg az olyan ami ugyanaz mint a staffi, de álltalában a viadalokon levő piteket meg lehet külömböztetni egy staffitől...
Dehogyisnincs, kedves kérdező, pl romániában nem tiltott a viadal, és még kóborkutyába is akad egy-egy pitbull.
Nemrég akiket elkaptak itt magyarországon és elvették a kutyákat minden kutya 15 kg volt, és magasabb az átlag staffinál... az én staffim elég nagydarab, 50 dm marmagasság és 35 kg... ezek magasabbak voltak nála, láttam a menhelyen.
ÉS igy 15 kg!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!