Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fázik két rövidszőrű...

Nem fázik két rövidszőrű kiskutya, ha kint vannak télen?

Figyelt kérdés

Suliba menet mindig látom reggel, hogy az egyik udvaron kint van egy rövidszőrű csivava, és egy 8-10 hetes rövidszőrű keverék kiskutya, aki kb 1 hete került oda (legalább is eddig nem volt az udvaron, de nem hiszem hogy beengedték volna). Igaz, hogy a csivaván van egy kis kabát, de a lába, a feneke körüli rész meg a feje nem fázik? Főleg hogy ma reggel havazott, délután esett. Nem tudom, hogy éjjelre beengedik-e őket, de úgy sajnálom szegényeket... igaz, hogy már nincsenek azok a brutál hidegek, de azért egy rövidszőrű kölyköt és egy csivavát kint hagyni hóban, egész nap? (Onnan gondolom hogy napközben kint vannak, mert ugye reggel látom őket, 2 körül mikor megyek haza pedig még mindig kint vannak)

Tehát a kérdésem az lenne, hogy én reagálom túl, vagy tényleg nem lenne olyan nagy dolog egy szobakutyát és egy kölyköt beengedni legalább az előszobába, főleg hóban? Vagy nem fáznak?

2018. febr. 13. 20:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ma reggel is ugyanúgy kint voltak, ma is havazott, de tegnap ahogy leesett elolvadt, ma megmaradt. Az ajtó előtt van egy kis fedett rész, de csak teteje van, oldala nincs. Ott szoktak ülni, gondolom ott kicsit melegebb van meg ugye nem esik a hó. De kutyaház vagy ilyesmi nincs kint.
2018. febr. 14. 13:57
 12/13 anonim válasza:
Ha nincs kutyaház akkor biztos bentiek. Nem hiszem,hogy kabátot vesznek neki, de kutyaházat vagy valami helyet nem csinálnak.
2018. febr. 14. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán sűrűn ki vannak engedve és elég reális,hogy reggel kiengedik őket aztán kora délután is.

Kolléganőmnek több kutyája van ő szimplán kiengedi az összeset és jó 20-30 perc múlva engedi vissza őket. Van köztük rövid szőrű is meg kistestű is,ők ruhát kapnak. De mivel neki nagy az udvar általában játszanak szaglásznak,tehát az a 20-30 percben ők mozognak. Van amelyik végzett a dolgával és felmegy a teraszra és ott ülve várja,hogy beengedje. Nem mindenki akar felöltözni és kint állni hogy a kutyái mikor végzik el a dolgukat,hogy vissza engedje őket.

Mamáéknál voltunk és ott is aludtunk húgommal kutyástul,mert felújítás volt nálunk. Napközbe többször ki voltak engedve majd 15 perc múlva kinéztünk, az egyik ott feküdt a lábtörlőn a másik meg még a kertben bóklászott. Egyedül este voltak kint felügyelettel a kutyák és tényleg csak annyira,hogy pisi kaki.

Szerintem itt is erről van szó kiengedi őket dolgukat elvégezni,levegőzni tuti bentiek :)

2018. febr. 14. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!