Hogyan szoktatható le a nyüsszögésről?
Lakótelepen lakunk. Úttest mellett pórázon viszem a kutyákat. Az egyik kutyám állandóan hangos nyüszögesbe kezd, ha meglát egy másik kutyát, és mindenáron oda akar menni. Ha megkérdezem a másik gazdit, hogy odaengedhetem-e és igent mond, amint odamehet és megszaglaszhatja a másik kutyát, lenyugszik és elhallgat. Egyébként egyáltalán nem agresszív, sohasem volt konfliktusa és sohasem verekedett, amióta velem van. A többi kutya is általában bírja.
Csak ő nem bírja, ha nem mehet oda megnézni. :)(Elengedve nincs ez a probléma, csak utcán pórázon.)
Igazából nem olyan nagy baj ez, de örülnék, ha le tudnám nevelni erről a hangos nyüszögesrol, mert meg kell tanulnia, hogy nem mehet oda minden kutyahoz, mert nem biztos, hogy minden kutya jól fogadja.
Amit tudni lehet a kutyamra: kb.8-10 éves, fél éve van velem, júliusban ellhetett, utána találtam, azóta már ivartalan.
Köszi:)
Követem a kérdést!
(Én staffimmal ugyan ez a gond van kiskora óta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!