Átvert minket az állatorvos?
a lényeg hogy még decemberben beteg lett a kutyám, nem evett szinte semmit, nagyon kedvetlen volt és vért pisilt. Elvittük állatorvoshoz ahol először vizeletmintát utána vérvizsgálatot is csinált, ez már magában nem volt olcsó muri. Antibiotikumot kapott a kutyám egy egész hétig és vitaminokkal tömtük aminek meg lett az eredménye. Egy hét alatt meggyógyult. Mikor legközelebb mentünk az orvoshoz mondta hogy a kutyánk babéziás, ez derült ki a vérvizsgálatból, semmi papírt nem mutatott fel. Azt mondta hogy próbáljunk imizolt venni valahonnan, mert ha ő rendeli meg az legalább 1-2 hét. Erre elkezdtem magyarországi ismerősökkel beszélni, Szerbiában is kerestem és itt Németországban is felhívtam pár orvost. Mind megdöbbenve hallgatta hogy a kutyám imizol nélkül meggyógyult. mivel sehol nem találtam imizolt ezért elmentem a dokihoz hogy szerezze be ő mert én nem találok + elkértem a vérvizsgálat eredményét, oda is adta bár nekem baromi gyanús. Nincs rajta pecsét, de még egy szál aláírás sem, a kutyám chipszáma nem áll a papíron (egy másik vérvizsgálatnál(másik dokinál) ami egy titer teszt volt megkaptuk az eredeti papírt pecséttel, aláírással és chip szám is volt rajta). 2 hónapja voltam a dokinál kulancs és féreg elleni tablettáért, azt mondta h az imizol még nem érkezett meg. A kutyám most élettel teli, tünetmentes már a kezelés óta. Most tanácstalan vagyok, a szüleimnek nincs pénze még egy vérvizsgálatra, én diákmelóval csak max 2 hónap múlva tudok összeszedni annyit. Viszont olvastam az imizolról és feleslegesen nem akarom beadatni a kutyámnak főleg hogy tünetmentes. Átvert minket? Ti beadatnátok a kutyának az imizolt?
(félreértések elkerülése érdekében Németországban élek, itt nincs forgalomban imizol, csak külföldről tudnak szerezni az orvosok, a babézia pedig olyan ritka hogy szinte egy dokinak sincs kéznél ilyen gyógyszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!