Fekete vagy barna? Szerintetek?
Eszem megáll.....
Csupán szín alapján választanál? Az megvan, hogy a kutya nem telefon, nem autó, hanem egy élőlény, amely egyéni jellemzőkkel bír?
Ha a kiválasztott tenyésztő netán más színű kiskutyát ajánl a te habitusod alapján, akkor is ragaszkodnál a fekete-barnához?
1: köszönöm a válaszod
2: igen, kepzeld akkor is mert megiscsak az en kutyam lesz, es had valasszak mar olyan szinut ami nekem tetszik, szerintem ez meg nem bűn...
A tipikus eset, amikor divatból kell a kutya. Mert a francia bulldog menő. Akkor is, ha csak keverék, mert ilyen hozzáállással valahogy sejtem, hogy szaporítótól van.
Nem az a fontos, hogy a te életmódodhoz megfelelő egyed legyen, vagy kellően jó idegrendszerű legyen, csak az, hogy színben passzoljon a cuccaidhoz?
5: nem ;) ruhaba is alig van pl fekete vagy barna cuccom mert nem hordok ilyen szineket, de bulldogba ez a ketto szin tetszik
ez meg nem bun
Az nem bűn ha tetszik egy szín, de az már annál inkább gáz, hogy csak divatból kell a kutya, ráadásul gondolom szaporítótól (se törzskönyv, se semmi). Egy kutya 10-15 évre szól, olyan, mintha gyereket vállalnál... a francia bulldog ráadásul rohadt beteges fajta, szívritmuszavar, ataxia, diszplázia, zöldhályog, ezek mind 100-200-300 ezer forintos műtétek... Ez is benne van a malacperselyben?
Egyébként sem értem miért mások mondják meg annak a kutyának a színét, akit jobb esetben 10-15 évig te fogsz nézni... Most magadnak akarsz kutyát vagy mutogatóba? Ha az utóbbi, akkor inkább vegyél egy replika Adidast vagy Iphone-t hitelre és azzal próbálj villagni, ne egy élőlénnyel szórakozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!