Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fekete vagy barna? Szerintetek?

Fekete vagy barna? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Francia bulldog kiskutyara gyujtottem ossze penzt es nem tudom milyen szinben valasszak
2018. febr. 12. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A fekete túl sötét nekem a barna elegánsabb meg sokkal barátibb külseje van!
2018. febr. 12. 10:08
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Eszem megáll.....

Csupán szín alapján választanál? Az megvan, hogy a kutya nem telefon, nem autó, hanem egy élőlény, amely egyéni jellemzőkkel bír?

Ha a kiválasztott tenyésztő netán más színű kiskutyát ajánl a te habitusod alapján, akkor is ragaszkodnál a fekete-barnához?

2018. febr. 12. 10:28
 3/9 A kérdező kommentje:

1: köszönöm a válaszod

2: igen, kepzeld akkor is mert megiscsak az en kutyam lesz, es had valasszak mar olyan szinut ami nekem tetszik, szerintem ez meg nem bűn...

2018. febr. 12. 11:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk van fekete tasmán-ördögnek néz ki cuki amúgy de nem jön be túl ijesztő komolyan :)
2018. febr. 12. 11:22
 5/9 anonim ***** válasza:

A tipikus eset, amikor divatból kell a kutya. Mert a francia bulldog menő. Akkor is, ha csak keverék, mert ilyen hozzáállással valahogy sejtem, hogy szaporítótól van.

Nem az a fontos, hogy a te életmódodhoz megfelelő egyed legyen, vagy kellően jó idegrendszerű legyen, csak az, hogy színben passzoljon a cuccaidhoz?

2018. febr. 12. 17:20
 6/9 A kérdező kommentje:

5: nem ;) ruhaba is alig van pl fekete vagy barna cuccom mert nem hordok ilyen szineket, de bulldogba ez a ketto szin tetszik

ez meg nem bun

2018. febr. 12. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Az nem bűn ha tetszik egy szín, de az már annál inkább gáz, hogy csak divatból kell a kutya, ráadásul gondolom szaporítótól (se törzskönyv, se semmi). Egy kutya 10-15 évre szól, olyan, mintha gyereket vállalnál... a francia bulldog ráadásul rohadt beteges fajta, szívritmuszavar, ataxia, diszplázia, zöldhályog, ezek mind 100-200-300 ezer forintos műtétek... Ez is benne van a malacperselyben?

Egyébként sem értem miért mások mondják meg annak a kutyának a színét, akit jobb esetben 10-15 évig te fogsz nézni... Most magadnak akarsz kutyát vagy mutogatóba? Ha az utóbbi, akkor inkább vegyél egy replika Adidast vagy Iphone-t hitelre és azzal próbálj villagni, ne egy élőlénnyel szórakozz...

2018. febr. 12. 20:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem divatbol kell ;) és csak kivancsisagbol tettem fel a kerdest hogy kinek melyik szin tetszik jobban, meg van idom eldonteni. És igen mindent tudok a fajtarol, mert mar alaposan utanaolvastam, mindennek! ;) kossz
2018. febr. 12. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
nagynénémnek fekete fehér foltos, és pont a feje fekete, de nagyon cuki :)
2018. márc. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!