Pici kutyus pelus vagy alom?
Pici 2 kiló sincs szobakutyus, napirend változás miatt csak 1x tudjuk levinni sétálni egy ideig, 4után.
Mit válasszunk inkább?
Van 3 kutyám, 1 kistestű, és 2 óirás (az egyik egy írfarkas) ez a 6. éve, hogy hajnali 4-kor kelek, csak hogy letudjam vinni őket reggel minimum egy jó órára.
Kidolgozom a belem, van kettő kisgyerekem, és egyedül vezetem a háztartás, mivel elhagyott minket a férjem.
Mégis megtudom oldani. És képes vagyok velük este lent lenni 2-3 órát!
Csoda nem?
Itt tőlünk néhány utcára volt, pár hónapja, hogy a 4 éves kisgyerek kiesett az ablakon.
Első reggel nem volt semmi gond, második reggel arra értem haza, hogy a 2 évesem torkaszakadtából órdít mert leesett a lépcsőn. Szerencsére semmi baja nem lett, de még egy ilyet nem vállalok be. Akkor inkább kakit takarítok.
Azóta a gyerek egy matrica. Le sem lehet valami mert fél. Nincs az az Isten amiért magára hagynám még 1x. 2 éves, bármi történhet.
Idősebb a kutya mint a gyerek és pár éve nem is terveztük. Ahogy senki nem úgy tervezi, hogy egyedül marad 3 gyerekkel és 2 kisállattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!