Öreg kutya tartása?
Kutyám 17 éves, nem hall, látni aránylag jól lát, jó az étvágya, nehezebben mozog már.Egyre többet csinálja, kiviszem pisilni, nem pisil, de nemsoká bent a lakásban bepisil valahova.Nagyon kellemetlen, mert hol szőnyegre, hol tűzhely elé és aláfolyik, stb.Valaki családból folyton belegyalogol, gyerekek is vannak.
Volt már valakinek ilyen? Nincs semmi baja, csak az öregség, most voltam orvosnál vele.Bóklászik, fallal szembe állva figyel, olyan kis szenilis, furcsa dolgokat csinál, bár lát, mégis eltéved a lakásban, stb.
Ezek nem zavaróak, de a pisilés igen.Mit lehet kitalálni? Akinek már volt ilyen, mit csinált? Nem akarom kis helyre betenni, nem akarom a kis életét megzavarni, változtatni.
16 éves a kutyusom, szerencsére ő a konyhába végzi egy helyre a dolgát. Újság papírt felitattam pisivel majd a konyhába raktam. Minden szoba ajtaját bezártuk eleinte így csak a konyha étkező előszoba maradt ahol kő volt. Nagyon hamar rászokott a konyhai pisilésre,még ha nincs is lent papír akkor is oda pisil. Sűrűn kell takarítani ez tény.
Veséjét egyébként nézetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!