Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyánk kiszaladt az utcára...

A kutyánk kiszaladt az utcára és elkóborolt. Vissza fog jönni?

Figyelt kérdés
Ki szokott szaladni a kutyánk az utcára, de mindig bezavarjuk, de most anyának nem akart szót fogadni és anya kizárta és elkóborolt! Anya miért nem zavarta be!!!
2018. febr. 9. 15:09
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
# 16 Nincs ebben semmi gyanús! A kérdező is megmondta, hogy véletlenül volt! Reméljük, hogy előkerül!
2018. febr. 10. 14:05
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha ilyen felelőtlenek és ostobák a gazdái, nem biztos. Alkalmatlanok vagytok állattartásra. Ha vissza is megy, jó lenne, ha normális, értelmes gazdát keresnétek neki.
2018. febr. 10. 17:14
 23/27 A kérdező kommentje:
Mi normálisak vagyunk!
2018. febr. 13. 08:17
 24/27 anonim válasza:
Ha már napok óta nincs meg, akkor csoda lesz, ha visszamegy! Lehet, hogy már valaki befogadta!
2018. febr. 13. 09:03
 25/27 A kérdező kommentje:
Én kerestem az egyik utcában a kutyámat és kiabáltam a nevét és erre az egyik ház udvarában egy kutyus nyüszített! Lehet, hogy ő volt az! Majd visszamegyek és megnézem!
2018. febr. 13. 09:05
 26/27 A kérdező kommentje:
Megnéztem és nem ő volt az! Most már csoda lesz, ha meglesz! Anyám amúgy azért zárta ki, mert szólt neki, de nem jött! Nem fogad szót! Anya meg nem várt rá! De én akkor is beküldtem volna valahogy!
2018. febr. 14. 14:12
 27/27 anonim ***** válasza:
jó nagy büdös parasztok lehettek, remélem jobb gazdát talált szerencsétlen állat
2018. febr. 14. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!