Mekkora haszon van a kutyatápokon, ha a tenyésztőknek külön kedvezményeket tudnak még biztosítani?
Figyelt kérdés
Hallottam már ezt-azt (40%), de konkrétumot nem tudok. Tápok tekintetében a komolyabb márkák érdekelnének, mint például a Hill's, Acana, Eukanuba, Taste of the Wild, Orijen, stb.
Több áruháznál kiírják, hogy tenyésztők további kedvezményben részesülnek, de ha valóban csak 40%, akkor eléggé kis haszon maradna... Aki jobban belelát, az felvilágosíthatna. Köszi
2018. febr. 8. 21:29
1/3 anonim válasza:
a tenyésztőknek értékesitett tápokon valóban kisebb a hasznuk, viszont ők zsákszámra vásárolnak, és nem pl 2 havonta 1-et. én amikor rendelek, akkor általában 5-6 zsákot szoktam kérni, és ezt havonta. A különbség nyilván az árban is megmutatkozik, de a tenyésztői tápok nagyobb kiszerelésüek, és nem feltétlenül olyan diszes csomagolásuak.
2/3 anonim válasza:
Nagy. Nagy haszon van rajtuk. Ilyesmi helyen dolgozom, és nàlunk a peten lévő srác szinte mindn betévő vevőnek szinte minden fajta tápból ad 10-20% kedvezményt mert még így is jó hasznunk van rajta (plusz ugye az emberek örülnek neki ergo visszajàrnak vásárolni). De még a mi dolgozói kedvezményünkön (ami nem kicsi) is szép haszna van a cégnek. Értsd kb 20.000 forinton 5.000 ft.
3/3 anonim válasza:
Hatalmas. Hiszen többnyire hulladék, ember által már nem fogyasztható alapanyagokból készülnek, valamint elhullott állat (érsd. döghús), vágóhídi selejt, valamint szőr, szaru, szarv, csont, taréj, csőr, karom stb. ledarálásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!