Mi lehet a kutyám (visszatérő) baja?
Szuka, már 9 éves. Száraztápot (érzékeny gyomorra való Royal Canin) meg fűszer nélkül főtt csirkét és zöldségeket. Ja azt nem is írtam, hogy régen sokszor volt hasmenése, ennél a tápnál múlt el, kipróbáltunk jópárat, nem vagyunk árérzékenyek.
Vizsgálatok... külsőleg. Nem ritkán hülyének néznek. Volt, hogy a szemembe mondta az orvos, hogy nincs semmi baj, menjek haza, lazítsak. Soroltam neki ugyanazt, amit fent, hogy de tegnap még a gyomra, blabla... de elküldött. Külföldön élünk, ha ez számít, otthon talán nem néznének idiótának, vagy határozottabb tudnék lenni, de itt valahogy nem tudok hatni az emberekre. Máskor meg hogy vigyem vissza, mikor rosszul van. Hát de az pont egy délután. Kezdem feladni.
Amúgy ezen kívül soha semmi baja nem volt még (egyszer letört a körme) nem beteges, élénk, boldog. De ez vissza-visszatér, ez az egynapos mizéria.
Ezt olvasd el, ebből számodra is ki fog derülni, hogy sajnos nagyon komoly probléma van a kutyáddal, aminek következtében bármikor beállhat nála a halál.
Ha megműtteted, akkor nem!
KÉRJ GYOMORRÖNTGENT! ... de nem akkor, amikor rosszul van a kutya, hanem már most!
100% hogy gyomortágulata van, ne várjátok meg, míg a szemetek előtt iszonyú kínok között elpusztul!
Attól még, hogy nincs a veszélyeztetett fajták közt, még ez a baja, szinte biztos.
Nem csak azok a kutyák szerezhetik meg ezt a bajt, csak azok könnyebben.
Olvastam a linkelt cikkben, hogy akár stressz is kiválthatja.
Mindenképpen egy komoly intézményben, egy komoly orvosnál, egy komoly röntgennel kell kezdeni.
Jobbulást a kutyusnak, remélem időben tudsz intézkedni!
Szívesen a linket!
Én is jobbulást kívánok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!