Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Törpe tacskóról tudnátok...

Törpe tacskóról tudnátok véleményt írni?

Figyelt kérdés
Kinti kutyának szeretnènk. Milyen a termèszete? El van egyedül is vagy igènyli nagyon a társaságot? Ugatós? Nyugodt termèszetű kistestű kutyát szeretnènk.
2018. febr. 5. 22:16
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
87%
Te biztosan okosabb vagy mint a fajtamentés, úgy hogy nem is ismered az adott fajtát. Ők ugyanis elvből nem adnak kertbe tacskót, mivel nem oda való. Írjál csak nekik, vagy akár a tacskós csoportba, garantálom hogy elküldenek melegebb éghajlatra. De te jobban tudod értem én, ők csak 20 éve foglalkoznak tacskókkal, biztos tökre nem tudják mit csinálnak.
2018. febr. 6. 13:42
 22/44 A kérdező kommentje:
Èn megèrtem, szeretitek lakásba èn nem... Megkèrdezem az állatorvost mi a vèlemènye a tacskók kint tartásáról, ès az Ő vèlemènye szerint döntök!
2018. febr. 6. 13:42
 23/44 anonim ***** válasza:
87%

Az állatorvos nem arra van kitalálva hogy ilyenben döntsön, bár az enyém biztosan lebeszélne róla, de van olyan orvos is aki szerint a szukának ellenie kell, meg jó a Tesco táp is...

Fajtamentésnek írj, és tenyésztőkkel beszelj. Egyik sem fogja azt mondani, hogy tarthatod kint és jobban értenek hozzá mint azállat orvos mert specifikusan ezzel a fajtával foglalkoznak.

2018. febr. 6. 13:44
 24/44 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem szereted a lakásban, akkor minek kell neked olyan kutya, ami alkalmatlan arra, hogy 15 fok alatt kint tartsd?

Egy adott fajta igényei nem vélemény kérdése, hanem tényszerűek. Vagy tudomásul veszed és aszerint cselekszel, vagy nem, de akkor nem is lesz olyan kutyád. Miért nem lehet megérteni, hogy nem való kintre? És ha a doki azt mondja, ugorj a kútba, megteszed, igaz?

2018. febr. 6. 14:19
 25/44 A kérdező kommentje:
Beszèltem az állatorvosunkkal, èn elhiszem, hogy ti az orvosnál is többet tudtok a kutyákról, de az Ő vèlemènyère jobban adok. Azt mondta ha lehet tavasszal vegyem, ne most. Most csak akkor ha beengedem èjszakára garázsba (ami fűtött.) Tèlen pedig biztosítsam neki a jól szigetelt házat, szèl ès esővèdett helyen. Tehát nem kell megágyaznom neki a gyerekszobában, hogy odafeküdjön a lányaim közè.
2018. febr. 6. 15:54
 26/44 anonim ***** válasza:
Miert nincs kosara az agy vegeben? Ott kenyelmesen is aludhatna veletek
2018. febr. 6. 17:05
 27/44 anonim ***** válasza:
63%
Nincs is annal jobb amikor egy hosszu nap utan kicsi leulok a nagyszobaban kifujni magam este, es a kutyam ott hever mellettem a fejevel az olemben es vakargatom.
2018. febr. 6. 17:54
 28/44 anonim ***** válasza:
92%
csak érteném hogy minek írsz kérdést ha nem fogadod meg a tapasztaltak tanácsát. lehet hogy kutyák és nem babák de ha te kiállsz a hidegbe egy szál pólóban és egy vékony gatyában akkor beléd is beléd fog fagyni a kaksi nekem elhiheted. A nagymamám is olyan falusi paraszt mind te, "a kutyának kint a helye", mikor ott vagyok beengedem őket, utána alig lehet kirakni őket a meleg szobából, mert FÁZNAK!! Én jobb környéken lakom, itt a vizslákat nem hogy nem kint tartják, de ilyen hidegben kabátot is adnak rájuk, mert FÁZNAK. De persze nem kell figyelembe venned amit mondunk hisz azok csak kutyák, te meg csak egy falusi konzervatív paraszt vagy.
2018. febr. 6. 18:04
 29/44 anonim ***** válasza:
69%
Igen, és olyan állatorvos is van aki pénzért elaltatja az egészséges kutyákat is. Meg olyan is aki igazából haszonállatokra lett kitalálva, de ő csinálja a faluban az éves oltást viszont ha gyomorcsavarodással vennének hozzá kutyát szétteszi a karját mert nem ért hozzá. Úgy hívtad fel te azt az orvost mint ahogy én vagyok az angol királynő, vagy nagyon butát sikerült választanod. :) És igen, mivel több éve egy tacskóval ÉLEK, és rengeteget olvastam a fajtáról, és tapasztaltam is így jobban tudom mint a te orvosod ezek szerint. Bocsáss meg kérlek hogy nálunk a kutya családtag.
2018. febr. 6. 18:20
 30/44 anonim ***** válasza:
49%

Egyébként azt remélem tudod hogy AKÁRMELYIK fajtát veszitek a kölyök kutyát minimum pár hétig bent kell tartani, ugyanis bármilyen meglepő akkor szakad el az anyjától, még csecsemő, és nem örül ha hirtelen egy ólban találja magát tök egyedül.

Jófogáson nézegess, mert se rendes tenyésztő, se a fajtamentés nem fog neked kutyát adni még véletlenül se.

2018. febr. 6. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!