Fehér kan puli kutyának jó a BOZDA név? Nekem nagyon tetszik, de lehet hogy inkább szuka név?
Figyelt kérdés
2018. febr. 5. 14:15
3/13 anonim válasza:
Ha bodza a név akkor az inkább szuka név, de ha bozda a név (bár kicsit furcsa)akkor még lehet kan név.
4/13 anonim válasza:
Még ez segíthet névválasztásban.
5/13 anonim válasza:
A Bodza az ló kanca név, de ha neked tetszik elnevezheted Bodzának.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2018. febr. 5. 17:03
7/13 anonim válasza:
Nevezd úgy a kutyádat, ahogy neked tetszik! Neki tök mindegy, hogy mi a neve :) Hidd el, nem fog reklamálni, akárhogy nevezed.
8/13 anonim válasza:
Van bodza nevű fiú kutya vendégem több is és van lány is.
Szerintem kicsit unisex lett.
De én inkább szukának adnám.
9/13 anonim válasza:
A barátnőm berni pásztor szukáját is Bodzának hívják. Az én kutyám is szuka, Bogáncs a neve.
Szerintem találna rá, még ha kan is. :))
10/13 anonim válasza:
Jó a Bozda is , meg a Bodza is. Szerintem nem baj, ha fiú; szerintem jó név lehet annak is a Bodza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!