Kiskutyámnak kihullott a szőre és egyéb gondjai vannak
(bővebben lent). Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
West Highland terrier-emnek kihullott a szőre majdnem mindenhol, néha gennyes kelései vannak a bőrén és viszket neki. Állatorvos nem tudja mi baja lehet. Neostomosan nevű gyógyszert adtunk neki, ekkor jobban van. (viszonylag huzamosabb ideje van ilyen állapotban sajnos)
Lehet hogy esetleg rühes?
2010. jún. 6. 20:34
1/9 anonim válasza:
Vidd el másik orvoshoz!!! Szerencsétlen kutya ott szenved és nem jutott eszedbe hogy másik dokihoz vidd?
2010. jún. 6. 20:36
2/9 anonim válasza:
Én a helyedben sürgősen felkeresnék egy másik orvost!
2010. jún. 6. 20:37
3/9 anonim válasza:
Vidd el egy másik orvoshoz is, de lehetőleg olyanhoz aki ért is az állatokhoz. Valószínűleg, hogy rühes. De ez a te kutyád esetében már súlyos.
2010. jún. 6. 20:39
4/9 anonim válasza:
Az apu kutyájának bolhaallergiája van, hasonló tünetekkel. Kapott két szurit, lejjebb nyírták a szőrét és rendben van.
2010. jún. 6. 20:41
5/9 anonim válasza:
én is csak annyit tudok tanácsolni, hogy holnap azonnal másik dokihoz...lehetőleg egy kórházba, ahol vért is tudnak venni, meg komolyabb vizsgálatokat is csinálnak, a ránézéses diagnosztika helyett
ha írod hol laksz, fogunk tudni ajánlani dokit
2010. jún. 6. 20:50
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg egy "igényes tenyésztőtől" vetted és ennek meg is lett az eredménye. Azonnal vidd el egy RENDES állatorvoshoz holnap reggel. Nem értem, hogy tudjátok nézni, hogy szenved, kihullik a szőre, milyen emberek vagytok ti? A tünetek alapján én azt mondanám, hogy rühes, de meg kell nézetni és sürgősen kezeltetni egy állatorvossal, mert a kutya bele fog halni, ha nem kap időben segítséget.
2010. jún. 6. 22:19
7/9 anonim válasza:
Tacticot neki.
2010. jún. 7. 08:52
8/9 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg másik állatorvosnál is.Próbáld tisztán tartani,fürdesd meg,a bolhákat(ha van neki)kezeld!Lehet allergia is,de ezt is csak vizsgálatok alapján lehet kideríteni.
2010. jún. 7. 10:39
9/9 anonim válasza:
Vidd el másik dokihoz. Az én kutyámmal aki szintén terrier ez volt (van). Egy éve elkapott valami bőrgombát és nagyon lassan gyógyul. Már sokkal jobb,majdnem teljesen visszanőtt a szőre de egy év alatt folyamatos orvoshoz hordás után is küzd vele,nem tünetmentes.
Nálunk se tudta a doki mi lehet ez mert de tippje volt ami bejött. Kapart le a bőréből,elküldte laborba és megmondták pontosan milyen gomba okozza. Injekció,immunerősítő,szőrnövekedést elősegítő gyógyszer,labor stb....
Azt mondta h régebben elaltatták az ilyen betegséget kapott kutyákat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!