Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért jó a német juhász kutya?

Miért jó a német juhász kutya?

Figyelt kérdés
Annyit látok a kertekbe, utcán, hogy valami iszonyat sokat. Miért van belőle ilyen sok? Mindenre jó?
2010. jún. 6. 19:09
 1/8 anonim válasza:
Főz, mos, takarít, vigyáz a gyerekre.
2010. jún. 6. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Mert Rex és hasonló kutyás filmek divatot csináltak. Helyes, okos kutya, és tele vannak a menhelyek, utcák olcsón hozzájutni.
2010. jún. 6. 19:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy sok van-e belőle, az relatív. Ma nem tartozik az ún. divatos fajták közé. (A 60-as, 70-es években sokkal népszerűbb volt...) Pedig szinte mindenre jó. Kiváló őrző-védő, rendkívül intelligens, tanulékony, gyerekszerető. És közismerten elsőrendű munkakutya. (Rendőrség stb) és nem utolsósorban - szerintem - nagyon mutatós eb...
2010. jún. 6. 19:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van ahogy az utolsó írja , meg ha egy embernek azt modod hogy kutya (most nem olyan emberről beszélek akinek van kedvenc fajtája) akkor egyből a nj-ra gondol , mert ennek a fajtának olyan "kutya formája van" , ezzel nem akarom a többi fajta kutyát leminősíteni , de sztem ez az igazság.
2010. jún. 6. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan kutya lesz belőle, amilyennek neveled. Nagyon jól néz ki. (szerintem a legszebb.) Okos, intelligens, barátságos, de jó őrző-védő, jó munkakutya.
2010. jún. 6. 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy sajnos divat kutya lett de ennek meg is van ez eredménye... :(

Teli vannak a menhelyek és sajnos nagyon sok ideggyenge kutyus...

Mert nem nevelik kellőképp, nem használhatja ki ez erejét, eszét mozgás igényét (séta, kirándulások, feladatok stb)

Sokan csak dísznek veszik vagy mert ijesztő. (sajnos ismerek ilyet)

És nem foglalkoznak vele, hogy annak a kutyusnak igényei is vannak a táplálékon kívül.

Mert am egy intelligens, aktív, és mellesleg szép kutya.

2010. jún. 7. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
mert okos és jól véd és jó családba no meg fizeti a rezsit :)
2011. aug. 29. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem rossz tapasztalataim vannak ezzel a fajtával kapcsolatban...szörnyen ugatós, és néha agresszív is volt.
2011. okt. 12. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!