A kutyáim szeretik a szotyit. (? )
Figyelt kérdés
És a tietek?
az enyémek élnek-halnak érte :|)
2010. jún. 6. 18:38
11/21 anonim 

válasza:

Az egyik nálunk az ananászért van teljesen megörülve:)
12/21 anonim 

válasza:

Az én kutyám az uborkát szerette. Volt hogy képes volt megenni egy vödör (nagy vödör) nyers uborkát ha kint felejtettük. Németjuhász volt.
13/21 anonim 

válasza:

az én kutyám csak akkor evett szotyit (meg bármi mást is) ha látta hogy én is azt eszem :D ja meg a minimum az volt nála hogy meg kell melegíteni őfelségének a főttkaját meg ilyenek :)
14/21 anonim válasza:
Az enyém a ropit is imádja na meg persze ami édes:D
15/21 anonim 

válasza:

nekem minden gyümölcsöt
és a zöldségek nagyrészét is
16/21 anonim 

válasza:

Nálunk a mogyorót törte profiként a kutyus. De a kertbe is mindig kikísért és ha zöldborsót szedtem ős is "segített" . Profi módon pucolta meg és falta fel.
17/21 Akiteki 

válasza:

Egyszer csináltam egy videót a kutyámról, hogy a dohányzóasztalról próbál felszedni egy szem borsót.
Fél órás műsor volt, csúnyán kinevettük szegényt.
Ha szemből közelített, akkor ahogy fújtatott, simán elgurult.
Akkor megpróbálta oldalról a nyelvével, persze akkor is továbbgurult. Drága szívem megküzdött nagyon érte, mire megszerezte. :)
18/21 anonim 

válasza:

Az én kutyám a földimogyorót imádja!
Mindig együtt rágcsálnak a párommal. :D
19/21 anonim 

válasza:

Most vettem észre, hogy az enyém is felszedegette a szotyola héját amit szétköpködtünk a kertben. Remélem nem szúrja ki a belét... Amúgy mindent megeszik. Találtunk a régi konyhában egy zsák régi lisztet, kiszórtuk a csirkéknek a kutya meg felnyalta:D Szépen nézett ki a fekete kutya a fehér pofájával:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!