Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 13 évesen lehet menni menhelyr...

13 évesen lehet menni menhelyre önkéntesnek?

Figyelt kérdés
Szülő nélkül gondoltam,persze az ő engedélyükkel.
2010. jún. 6. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyári diákmunkára biztosan.
2010. jún. 6. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
én 14 vagyok és kiszoktam járni segíteni , de diákmeló itt nem jön még szóba csak mint állatbarát aki szívesen segít :D
2010. jún. 6. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Magyarországon minden 10. életévét betöltött személy betölthet önkéntes szerepet, de 10 és 16 éves kor között csak szülői beleegyezéssel.

Keress egy önkéntes centrumot a lakhelyedhez közel és ott segíthetnek, ha meg van konkrét hely, akkor keresd fel őket és mondd, hogy szívesen segítenél..!

2010. jún. 6. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:

15.47es vagyok.

Mivel önkéntes, fizetést nem fogsz kapni, de a közösség számára hasznos munkát végzel.

Sok szerencsét és legyél kitartó.

Én 10 éve járok már, menhelyekre segítkezni, meg a városban faültetéskor is segítkezem! :)

2010. jún. 6. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
de ha önkéntesnek mész, akkor nem kapsz érte pénzt:/ ettől független támogatom az ötleted, ha ennyire szereted az állatokat:)
2010. jún. 6. 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Persze,tudom hogy pénzt nem kapok érte,nem is várnám el.

Egyébként megvan a konkrét hely,hogy hova szeretnék menni. :)

2010. jún. 6. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert a munkához!!!!!!!!!! :)
2010. jún. 6. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!