Hogyan érjem ezt el?
Nem tudom, hogy jo kategoriaba irom e..
Szoval, az a kérdés, hogyan érjem el, hogy az én nevemre keruljon a kutya???
A barátom vett egy kutyát karácsonyra.
Eloszor az volt, hogy az én ajandekom. Kesobb meg mar az, hogy kozos ajandek.
Most meg kb mar az van, hogy az Ő kutyaja.
DE, én takaritok utána mindig, en tanitok neki mindent.
Nagy mozgasigenyu kutya, hajnalban en kelek fel levinni setalni, mert o nem fog felkelni. Delutan se jut eszebe hogy le kellene vinni setalni.. Ezert en szolok mindig, hogy menjunk, ilyenkor jon o is.
Enni is en adok neki mindig.
Hetvegen se kellne fel hozza idoben, hogy megetesse. En kelek a szokasos etetesi idoben, nekem nem esik nehezemre...
Nagyon megszerettem a kutyat.
Hetfon visszuk vissza dokihoz, most fogja csak kapni a chipet.
(Nem akarja, hogy az en nevemre keruljon mert az utobbi ket hetben eleg sokat veszekedtunk. Es mondtam neki olyanokat hogy ha szakitunk a kutya jon velem.. )
Ezt csak vele tudod ezek szerint lemeccselni, viszont úgy érzem hogy ez a kapcsolat elég reménytelen hogyha ilyen szinten nem bíztok meg egymásban egy ilyen párkapcsolat terén aprónak minősülő dologban sem.
Viszont ha ketten elviszitek a dokihoz gondolom nem fogja hagyni hogy a nevedre kerüljön, így a chip az ő nevén lesz. Gondolom nem törzskönyves kutya, mert akkor már az adásvételi szerződésen is az ő neve szerepelne, ami viszont valós tulajdonjogos igazol a chippel ellentétben. Ennek hiányában a chippel tudtok bármit is kezdeni, hiába nem bizonyít igazi tulajdonjogot, viszont itt visszakanyarodtunk ugyanarra a vonalra hogy nem hagyja a nevedre íratni.
Szerintem korai volt ebbe a kapcsolatba egy olyan kutyát hozni aminek nem tisztázott a kezdetektől hogy közös vagy egyikőtök kutyája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!