és lécci irjátok le hogy a ti kutyátok mikor tanulta +
a mi kutyánk 11 hetes és kettő hete van itt
2010. jún. 6. 08:52
1/7 anonim válasza:
Az enyém 4 hónapos, majd 2 hónapja van nálam, mindent megteszek, hogy szobatisztaságra neveljem, de még mindig nem szobatiszta.
2010. jún. 6. 09:51
2/7 anonim válasza:
Nekem az én kiskutyámmal nagyon nehezen ment. Mondjuk lehet azért mivel elég későn 5 hónapos korában került hozzám és az előtte lévő helyen ezzel nem foglalkoztak. Mindent bevetettem hogy sikerüljön. Először a macska almos megoldás volt ami azonban nem volt a legjobb mivel gyakran szétrúgta az egészet. Utána át álltam arra hogy 4 óránként kivittem éjjel is igy a nagy dolgát már minden képen kint intézte el néha utána még bepisilt. Most reggel van kint 6 körül akkor pisil délben ebédszünetben haza jövök akkor újra pisil és este a séta alkalmával elintézi a nagyobb dolgait de ez a rendszer bevezetése kb fél évembe került. De már lassan két éve működik.
2010. jún. 6. 10:14
3/7 anonim válasza:
Az enyém 1 hónaposan került hozzánk és rögtön szobatiszta volt. Pedig a tenyésztőnél mindig állt a pisi alatta de nálunk talán egyszer vagy kétszer csurgatott be. Nagy szerencsénk volt.
2010. jún. 6. 10:15
4/7 anonim válasza:
az enyém 4 hónapos korára tanulta meg bombabiztosan, addig előfordultak balesetek.
2010. jún. 6. 13:56
5/7 anonim válasza:
Bár nekem nem ölebem van, 4 hónaposan került hozzám menhelyről és kb egy hónap kellett a teljes szobatisztasághoz. Utána is előfordultak néha balesetek (pl vendég jött) amikor nem tudta kontrollálni az magát az izgatottságtól.
Kitartás, türelem :) 11 hetesen még nagyon pici. Megvan már a teljes oltási programja? Addig ugye nem is nagyon viheted le sajnos.
2010. jún. 14. 22:22
6/7 anonim válasza:
Figyeld, hogy mikor próbál bebújni szűk helyekre. Az enyém 9 hetes, 1 hete van nálam és szól általában, ha pisilnie kell,de volt hogy nem észleltük a "jelet" és akkor bebújt egy szűkös helyre fejjel mintha szégyellné magát és elintézte... Nah onnantól figyeljük. Plussz egyszer a szőnyegre le volt dobva egy lepedő kicsit összegyűrve amit fűnek vagy ilyesminek nézhetett mert egyből odavette az irányt és pisi. Ezeket leszámítva nagyon kis okos.
2010. jún. 15. 09:13
7/7 anonim válasza:
két kutyusom van, egyik most 12 hetes, már 2 hete nem történt "baleset" :) ébredés utána azonnal vidd ki a szabadba, olyankor szinte biztos, hogy kakilnia/pisilnia kell. ha kertet van, a legjobb, ha annyit tartózkodtok kint az udvaron, amennyit csak lehet.
ha macskaalomra szeretnéd szoktatni, akkor az több időbe telik, meg.. na igen.. arról meg van a véleményem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!