Meghalt a kutyám. Nem tudok mit csinálni. Sírógörcsöm van ha rá gondolok és arra hogy ő már nem velem van.! Mit kéne tennem?
Szia! Tudom, hogy nem vigasztal, de át tudom érezni a helyzeted! Nekem kb 8 éve mikor még kislány voltam halt meg a kutyusom. 1 éves kölyök chow-chow volt.. Kiderült, hogy lelőtte a szomszédom, mer egy megkeseredett magánakvaló öregember volt, aki nem bírta elviselni, hogy idekerült egy kutya és ugatott, ami ő zavarta. Ezért kellett meghalnia a kutyusomnak. Ekkor még csak 12 éves voltam, nagyon sírtam, elképesztően sajnáltam, főleg, hogy kölyök volt, értelmetlenül kellett meghalnia és el sem tudtam köszönni tőle. Azóta már van egy új kutyám, de a mai napig összeszorul a gyomrom amikor rá gondolok, és eszembe jut az a pillanat, mikor mentem volna ki hozzá játszani, és ő csak meredten feküdt, alatta pedig a föld véres volt :(
Kitartást kívánok, nagyon sajnálom!!
Nyugodjon békében.
Csak azt tudom mondani, én mit tennék, ha valaki megmérgezné a barátom. Az egész családját úgy irtanám ki, de, hogy a rendőrségi helyszínelőt is mentő viszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!