Melyik a legjobb kutyatáp márka?
Hogy melyik a legjobb azt nem tudom de egy állat eledeles nőci azt mondta hogy a pedigrében 3% hús van..
Inkább adjunk nekik olyan ételt, hust, csontot amit itthon csinálunk.
Pl az én kutyim oda van a lasagnaért 😁
Isten ments. Én soha nem adtam még maradékot a kutyimnak. Megsem enné olyan kényes az ételre. Mikor magamnak csinalok akkor szo -szerint neki is meg tálalok.
Van pici lapos tányérkája amire szedek neki egy pici finom adagot mellé víz és lakomázik velünk.
Első voltam
#2/#5
Az akkor is maradék, ha a saját, frissen főzött vacsorádból tálalsz neki. Fűszeres, zsíros, nem kutyának való étel. Aki azt mondta, hogy a kutyának külön főzésre gondolt az állateledeles, az úgy értette, hogy külön kifőzött hús (vagy akár BARF étrend szerinti etetés, nézz utána), amit SÓ és FŰSZEREK NÉLKÜL készítesz el és adsz a kutyának. A kutya húsevő. Semmi szüksége lasagne-ra, ami mellesleg tele van fűszerekkel, tésztával...
Nekik is van ízlésük. Nem lehet folytom ugyan azt az izlestelen kifőtt farhatot adni nekik. Egyszer ketszer bele fér még lasagna is.
Az állatorvos mondta hogy a kutyák is megunhatják ha folyton ugyan azt az ételt kapják. Van mikor hiába oda teszem elé a főtt hust nem eszik meg, és másnapra oda rohad a tányérba.. de ha ilyenkor megkínálom pl. Vajkremes kenyérrel vagy tejfölössel esetleg sajttal meg eszi az egészet...
Azért mert tudja a kutyád h ha elég kitartó kap mást.
És az állatorvos pedig nem maradékra gondolt,legalább is nagyon remélem...
Majd pár év múlva ha emiatt baja lesz a kutyádnak,ne ide gyere sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!