Elég gyenge munka. Gondolom vizsga volt, hogy még a jó aljába belerakta a bíró. Én megfeleltnél többet nem adtam volna. Nem igazán jó a kutya sem és nincs is megfelelően felkészítve.
2018. jan. 21. 18:40
2/27 anonim válasza:
Ügyes. Vizsgára korrekt a 80 pont.
Egy szuper játéknak veszi az egészet. Hallani az ugatásán, csak zsákmány van.
Öröm látni, hogy talán ismét felismerik ebben a fajtában rejlő képességeket.
2018. jan. 21. 18:44
3/27 anonim válasza:
A fogásai sokszor nem telik és rengeteget rág. Az őrzése gyakorlatilag hiányos. És az alaki részekben is rengeteg hiba van. Én ezt ügyesnek nem mondanám.
2018. jan. 21. 18:49
4/27 anonim válasza:
Nem rossz de van hová fejlődni. A karfogása nem mining szép teli pofás, és többször is látványosan bizonytalan, keresi a gazdát. Nem tökéletes, de láttam már rosszabbat is vizsgán.
Versenyhez kevés, sima vizsgához elegendő.
2018. jan. 21. 19:42
5/27 anonim válasza:
ahhoz képes, hogy a Hovi nem kifejezetten sportkutya, elismerésre méltó ez a munka. Bár minden fajtában fel tudnának mutatni ilyen videokat, ahol a kutyáknak IPO vizsgájuk van, de sajnos néha ez csak papiron létezik
2018. jan. 22. 08:58
6/27 anonim válasza:
ma 08:58
Nem merik/akarják bevállalni , hogy akár kötelezővé tegyék minden vizsga videós rögzítését.
Ez a gazda vállalta. A kutya pedig értékelhető munkát tudott.
2018. jan. 22. 10:49
7/27 A kérdező kommentje:
Én is úgy látom, hogy játéknak veszi, tudja, hogy nem komoly a dolog. Ezért is tetszik ez a fajta, hogy éles helyzetben kiáll, de ha látja, hogy felesleges a dolog nem ad bele sokat. Ezért nem olyan szolgalelkű, mint mondjuk egy német juci.
2018. jan. 22. 12:49
8/27 anonim válasza:
Ez a kutya nem állna ki éles helyzetben. A terheléseknél belerág, ideges. Valószínűleg el lehetne kergetni, ha a segéd még nagyobb terhelést adna.
Az őv nem játékként működik. Ha itt a kutya zsákmányból dolgozik, nem fog éles helyzetben megfelelően reagálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!