Valaki tud olyan kutya fajtát ami max akkorára nő meg mint egy nagyobb tacskó? Nagyon szeretnék egy szerethető kiskutyát és nem tudom hogy melyiket a hűségesebb cukibb fajták!
Egy tacskó pont akkorára nő, mint egy tacskó :)
Egyébként írj részleteket. Segítünk kiválasztani az életmódodba leginkább beilleszthető ebet.
A tacskó egyáltalán nem aranyos, ha nem fogod keményen. 😁 Tudom, mert nekem is tacsim van. Ivartalanított fiú, de nehezebb eset mint a sharpei, pedig az aztán önfejű egy kutya. Viszont kiszámítható, tudom hogy az ivaros kan kutyákat nem szereti, és kész. Ha ilyen szitu van elhívom aztán annyi. Sosincs verekedés. Na a tacskó nem ilyen, nála sosem tudhatod kit néz éppen zsákmánynak. Mi keményen fogjuk és nem szokott baj lenni, de amit néha tacskós csoportokban olvasni az katasztrófa. A kutya harap, morog a gazdára, félti a labdát, támad, hág... És akkor rámondják, hogy hát mert tacskó. Egyszerűbb, mint nevelni.
Első kutyának és csak azért mert "cuki" (egyébként valóban cukiskodik főleg ha akar valamit) ne legyen ilyen fajtád!
Bischonok, uszkár, papillon. Ilyenekben gondolkozz inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!