Hogy szoktassam le róla / mit tegyek ez ellen?
Ahogy az első mondja, ennek semmi köze az ivarérettséghez. Ez dominancia. Nálatok nevelési gondok vannak és a falkasorrend sincs tisztázva a kutya számára.
Keressetek kiképzőt/kutyaiskolát.
Az nem kanosodás, hanem dominancia.
Én ilyenkor vagyok nagyon mérges, mikor olyan emberek vállalnak kutyát, akik hangyafa**nyit se értenek a neveléséhez, utána meg nyekeregnek, hogy jaj ráugrott a kisgyerekre...
Apropó, ha a gyerek csinál olyat, amit nem kéne, őt is így próbáljátok majd nevelni? Leszidjátok, rásóztok a fenekére és elzavarjátok?
Ivartalanítás mindenképpen javasolt, de ez nem szexuális cselekmény egyébként.
A kutya maga alatt állónak érzi a gyereket, ami veszélyes is lehet. Nem a fenekére kell rásózni, hanem úgy kell rászólni, hogy abból a kutya kb. azt érezze, hogy megölöd, ha még egy ilyet meglátsz. (Persze ez nem igaz, de a kutyával ezt kell elhitetni).
Kutyaiskolát javaslok mindenképpen.
Hogy lehet ilyen retardált mindenki (tisztelet a kivételnek). Miért ne lehetne kutyája annak aki nem tökéketesen tud mindent? Ilyen alapon gyereke se lehetne szinte senkinek. Ezt idő közben szépen megtanulja az ember.
Könyörgöm csak egy egyszerű kérdést tettem fel, azt már elhordtok mindennek.
Igen szófogadó, bármikor szólok neki egyből odajön. A környéken én vagyok egyedül aki póráz nélkül tudja sétáltatni a kutyáját, leül ha mondom, szobába be sem jön még ha nyitva is az ajtó meg minden. Egyedül ezzel az egy dologgal van kis gond.
Mostmár tudom, hogy ez a dominancia jele, eképp fogok cselekedni. Köszönöm a normálisabbnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!