Egy vemhes kutyának milyen tápot ajánlanátok?
Az első válaszolónak: Minden vemhességi poszthoz odaírjátok ezt az ivartalanítást. Magyarország egy olyan ország amely elmaradott több dologban is, egyik az ivartalanítás! Sok ember úgy nő fel, hogy a gyerekkorában látnia kell egy alom kisállatot (kutyus, cicus). Ha ezt nem látja, akkor meg fog hasadni a kicsi szíve.
Ezért kell vemhes kutyákat, macskákat tartani, majd a kölyköket kitenni valahova az út szélére, mert elmúlt a gyerek "akajom"-ja.
Én MINDEN NEM TENYÉSZTÉSRE SZÁNT KUTYÁT- MACSKÁT IVARTALANÍTANÉK! De ez én vagyok.
Köszönöm az egyetlen olyan választ, amelyben nem szerepelt ivartalanitás.
Es hanyadik héttől kell adni?
Bocsánat, nem láttam a válaszban.
Szóval fél idős kortól.
Jó minőségű táp kell, lehetőleg szuperpremium, hogy az anya és a kicsik is megkapják a megfelelő energiamennyiséget naponta. Én akkor adok kölyök tápot, amikor a 3/4nél vagyunk a vemhességnek, előtte csak az adagot növelem picivel. Utána növelheted az adagot 1,5 (másfél)szeresére is, attól függ mit igényel a szuka. De ez kutyától és tápfajtától is függ, hogy miből mennyi kell. Amíg szoptat az anyakutya addig mehet a kölyök táp. :) (én a royal canint nem szeretem, egyedül a tejpótlója jó neki)
Brit Care-nek nagyon jó tápjai vannak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!