Kölyökkutya sír séta közben?
Lehet érez vmi szagot.
Nálam a kölyök nem csinálta,de ismerős tacsija igen. De az öreg annyira hozzá szoktatta a tacskót,hogy sokszor látom ölben van a kutya,már többször azt hittem,hogy baja van. Mondja nem akart x irányba menni leült és nem ment tovább (két éves a kutya) Szépen megerősítette a kutyában azt,hogy ja arra nem szeretnél menni akkor vissza fele megyünk vagy ja leülsz akkor viszlek.
Ha nálam bizonytalan volt a kölyök akkor egy kis noszogatásra,de elértem,hogy jöjjön.
Meg kell szoknia a kutyának,hogy veled megy és nincs sztrájk. Gyorsan te is úgy fogsz járni mint a tacskós bácsi,hogy felnőtt kutyája megtorpan és cipelheti a fél városon.
Agorafóbiássá kezd válni.
Amúgy nem tudom ezt hogyan hívják, a szomszédom kutyusa is pont ilyen volt. Mindig csak az utca végéig tudott elmenni vele, tovább nem volt hajlandó menni. Aztán most ott tartanak, hogy a lépcsőházból sem mert kilépni a kutyus. Hogy miért, azt nem lehet tudni, semmi nem történt vele odakint, állatorvos szerint nem külső behatás, hanem valamilyen mentális probléma.
Agorafóbiás egy kölyökkutya?????
Ne firkáljunk már hülyeséget!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!